24 uurs mega Stempelkorting actie

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Mega stempelsale voor 24 uur

24 uurs mega Stempelkorting actie

Wie houd er niet van korting? Stiekem vinden we dat allemaal toch wel leuk. Op woensdag 20 oktober krijg je 15% korting op heel veel cling stempels van Stampin’ Up! Twijfel je al een tijdje over een bepaalde stempel? Dan is dit een teken dat je het misschien toch gaat doen.

klik op de foto om te zien of jouw favoriete set ook in de flyer staat.

Stampin’ Up! houdt geen opruiming van de stempels aan het einde van een periode. Heel soms hebben ze zo tussendoor een leuke opruim actie. En dit is er dus zo één. 15% is toch lekker de moeite. Wil je weten of de set die jij zou willen kopen ook in de kortingsactie valt. Kijk dan even in dit bestand of hij er bij zit en wat de prijs wordt.

149275 VERY VERSAILLES ENGELS 28,00 € wordt €23,80 alleen op 20 oktober 2021 en geef je bestelling uiterlijk om 19.30 uur door die dag!

En als je nou denkt wat was nou ook al weer laatst zo een leuke stempelschat van Ellen. Jawel die Very Versailles.

mini guirlande maken speciale crafting club avond.

Of dat leuke blogbericht met die snelle kaarten? Bij de meeste kaarten gebruikte is als basis deze stempelset.

Of misschien denk je al heel lang na over de vogeltjes van Free as a bird? Een voorbeeldje in dit oude blogbericht.

free as a bird

Geef je bestelling uiterlijk 20 oktober om 19.30 uur door via de mail aan mij. Je ontvangt een bevestiging en een betaalverzoek en ik regel jouw bestelling. De verzendkosten zijn voor mijn rekening. Je komt het ophalen in het atelier. Of ik stuur het naar je toe, dan zijn de verzendkosten voor jou.

Ook kan je natuurlijk zelf je bestelling in de webshop regelen. Gebruik dan de actuele hostcode J3WN6TYE. Je ontvangt in de volgende maand een leuk cadeautje.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.