Kom bij het team

Wat is er leuker dan creatief bezig zijn? Samen creatief bezig zijn.

Er gaat niets boven het delen van je gemeenschappelijke hobby. Lekker samen iets nieuws uitproberen. Een (online) workshop samen beleven. En ook even lief en leed delen.

Word Stampin’ Up! demonstratrice in het Tulpenteam en gebruik jouw creativiteit voor jezelf en voor anderen.

Of je nu net begint met stempelen en je nog veel materialen voor je zelf wilt hebben, of dat stempelen gewoon helemaal je ding is en je lekker met korting wilt kopen of je met deze leuke hobby wel iets meer zou willen doen en een bedrijf zou willen opbouwen: Iedereen is welkom in dit leuke team. Iedereen vindt haar eigen plekje, jij bepaalt dat lekker zelf.

Als onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice heb je direct voordeel bij aankoop van je starterspakket. Je stelt zelf jouw pakket samen met een waarde van € 175,=. Naast dit pakket ontvang je ook direct een businesspakket. Dit alles wordt bij jou thuis bezorgd voor € 129,=. Naast deze geweldige actie is er op bepaalde momenten nog iets extra’s bij jou startpakket. Kijk op de site voor het actuele aanbod. Of neem contact met me op zodat ik je er meer over kan vertellen.

Een paar voordelen voor jou als teamlid:

Je ontvangt gelijk vanaf je eerste bestelling als demonstratrice 20% korting. Dit kan nog verder oplopen en ook kan je extra beloningen bij je bestelling ontvangen. Jij bent als demo de eerste die de nieuwe producten te zien krijgt en ook kan bestellen. Stampin’ Up! organiseert regelmatig leuke en interessante bijeenkomsten die alleen toegankelijk zijn voor demonstratrices.

We hebben binnen het team regelmatig contact met elkaar. Een app groepje voor korte vragen en lief en leed. Een facebook groep voor grotere onderwerpen. Online regelmatig een teambijeenkomst. En ook in het atelier wordt regelmatig iets voor het team georganiseerd.

Als je dit wilt kan je begeleiding krijgen. Creatieve begeleiding bij jouw creatieve vragen. Maar ook coaching als je meer met Stampin’ Up! wilt doen. Individueel of in een groepje. Binnen het Sales team komen we ieder kwartaal bij elkaar om onze bedrijfsplannen verder uit te werken.

En verder korting op de Crafting avonden in het atelier. Regelmatig gratis toegang tot speciale online workshops. Ook ontvangt je de #5xAnders creatieve bundel gratis. En zo af en toe verwen ik mijn geweldig leuke team met een creatieve verrassing of uitdaging. Ook heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van het atelier.

Kom je ook gezellig bij het Stampin’ Up! Tulpenteam?

Wil je je meteen aanmelden?

Klik op de knop hieronder en doorloop de stappen. Mocht je hulp nodig hebben, neem dan contact met me op.