Een origineel mapje bij de altijd een passend label paraat set

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Een origineel mapje bij de altijd een passend label paraat set

Ken jij dat moment? Onverwacht even bij iemand langs, leuk boeketje of snoepje en daar wil je dan nog even een labeltje aan hangen. Net niet de juiste liggen, snel nog even wat maken.

Een aanvulling op dit blogbericht met een mapje voor deze leuke labels. Verder in dit bericht lees je er meer over en ook de link naar het filmpje.

Of je hebt een vriendin die (nog) niet zo creatief is, geen tijd heeft om zelf dingen te maken en die wil je verrassen. Maak dan een leuke set labels, de teksten los en ze kan er zelf mee aan de slag gaan.

Sentimental Rose kit als basis voor vele labels

Tijdens mijn facebook live op donderdag 14 oktober maakte ik deze set met labels en apart ook allerlei teksten. Zo heb je altijd het juiste op voorraad liggen. Kijk in het filmpje hoe ik het in elkaar zette. Je krijgt gelijk tips over hoe leuk met de stempels aan de slag te gaan.

Zelf aan de slag met deze geweldige kit? Op Zaterdag 30 oktober (aangepaste datum!) geef ik een leuke workshop met deze kit. Geef je snel op zodat ik de kit voor jou kan bestellen. Bij het pakket ontvang je ook nog wat andere handige dingen. Gezellig samen aan de slag en daarna thuis nog veel meer maken.

Nog niet eerder gestempeld? Een kit is een geweldig uitgangspunt om mee aan de slag te gaan. Je kan dit thuis doen, naast deze twee workshops van mij zit er een uitgebreide handleiding bij de kit en ook daar zijn filmpjes van. En liever gezellig met anderen in een atelier aan de slag? Neem dan eens een kijkje op deze site of er iets gepland is of regel zelf een groepje en kom naar mij toe of ik kom naar jou toe. Regio Noord Holland.

stempelworkshop voor iedereen
Bekijk de opname van de facebook live terug

Wil je in het atelier, samen met anderen aan de slag met deze kit? Op zaterdag 30 oktober gaan we in een lekker klein groepje hier mee aan de slag. Geef je snel op dan regel ik de kit voor jou. Gezellig als je er bij bent.

Dit blogbericht wordt volgende week aangevuld met de opname en uitleg van een super leuk mapje waar je de labels en teksten in kan verpakken. Leuk voor jezelf en leuk om te geven.

En zoals beloofd hier een aanvulling op deze workshop. Een leuk mapje voor je labels. Wie ga jij hier mee verrassen?

De maten van dit mapje:

De basis is gemaakt van cardstock 21 x 15 cm ( hier Gray Granite, de kleur van de inkt in de kit)
De basis rillen met de lange kant boven op 10 en 11 cm. Kwart slag draaien, de korte kant boven rillen op 12 cm.
Inlegvel binnenkant links, 9,9 x 11,9, zelfde kleur als basis. Maak inkepingen voor je labels door kleine sneetjes te maken met je snijmachine. Je kan ze later passend maken met een schaar. Leg de lange kant boven en maak sneetjes op 2,5 en 5 en 8 cm. Bekijk het filmpje om het wellicht beter te snappen. Plak tape op 4,5 en 7,5 cm.
Maak een kaftje van 9,5 x 11,5 cm, hier van basic white en bestempel dit in stijl Plak een labeltje als decoratie op de voorkant. Wikkel draad om je omslag dan heb je altijd draad bij de hand. Succes.

https://youtu.be/oY0gQvt_fAM

Onderstaande producten heb ik naast de kit extra gebruikt.

Product List
Sentimental Rose Card Kit (English)
€ 23,00
Clingstempelset Samen Sterk (Nederlands)
€ 27,00
Clingstempelset Met Een Knipoog (Nederlands)
€ 25,00
Messages Die
€ 41,00
Picture This Dies
€ 41,00
Tailor Made Tags Dies
€ 27,00
Basic White A4 Cardstock
€ 11,75

Misschien leuk om gelijk even te vermelden dat de kerstworkshops inmiddels gepland zijn en dat ze geboekt kunnen worden. Kijk in de kalender voor de actuele data. De eerste staat bijvoorbeeld gepland op dinsdag 7 december in de avond. Heb je zelf een groepje van minimaal 8 personen dat is er nu nog ruimte om een andere datum te prikken.

kerstworkshop bij Ellen
kerststukken maken in leuke workshopruimte

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.