Materiaal Bestellen

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in de materialen van Stampin’ Up!

Stampin’ Up! is ruim 30 jaar geleden door 2 zussen in Amerika in huiskamers ontstaan. Inmiddels is de 3e generatie actief in het bedrijf en zijn er wereldwijd ruim 60.000 onafhankelijke Stampin’ Up! demonstratrices die vanuit hun eigen enthousiasme en kennis jou graag mee nemen in je creatieve reis. De materialen hebben een zeer hoge kwaliteit. De onderlinge kleur toepasbaarheid van inkten, papier, linten en andere materialen is geweldig. Het is niet te koop in de reguliere winkels. Alleen via enthousiastelingen zoals bij mij.

Bekijk de gidsen

Bestel

De Webshop

In mijn Stampin’ Up! webshop kan je 24/7 alle materialen en voorbeelden zien. Ook kan je hier direct je materialen bestellen. Betaling doe je met een Credit card of een PayPal account.

Gebruik bij een bestelling tot 200 euro de actuele hostcode. Je ontvangt dan de volgende maand een leuke attentie.

Hostcode:

K6K2UBWK

Bestelling plaatsen

Als het atelier open is ben je natuurlijk ook van harte welkom om je bestelling te plaatsen. De vele voorbeelden en aanwezige materialen maken het kiezen wellicht iets makkelijker.

Ook kan je een bestelling via de mail aan mij doorgeven. Je kan er dan voor kiezen om het zelf in het atelier op te halen ( geen verzendkosten) of door mij naar jou toe te laten versturen ( verzendkosten afhankelijk van de order).

Na betaling via een betaalverzoek wordt je bestelling verwerkt. Iedere zondag gaat er een bestelling uit. Gebruik onderstaand bestelformulier om je bestelling door te geven. 

Grote bestelling?

Wil je iets meer bestellen? Maak dan gebruik van het Super gave aanbieding pakket. Je betaalt € 129,= en kiest materialen uit voor € 175,=. Je bestelling wordt zonder verzendkosten thuis gebracht.

Naast de gekozen materialen ontvang je een startpakket met onder ander catalogussen en bestelformulieren. Je wordt gelijk onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice en ontvangt op je vervolg bestellingen minimaal 20% korting.

Lees hier meer over deze aanbieding en de speciale acties.