Contact

Word jij ook zo blij als je een ander kan verrassen? Een lief kaartje, een cadeautje mooi ingepakt of een leuk fotoboekje. Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. 

Over Ellen

Ik ben Ellen Liefting en woon samen met mijn vriend John Hopman in het mooie Rinnegom, gemeente Egmond-Binnen. Vlakbij het heerlijke strand van Egmond aan Zee.

Ruim 30 jaar ben ik besmet met het “stempelvirus”. Een bijzonder leuk, goedaardig virus. Sinds 2017 is dit vooral het Stampin’ Up! virus geworden. De mooie materialen, de onderlinge combineerbaarheid, de kwaliteit en alle andere dingen die dit merk mij bieden heeft met gebracht tot waar ik nu ben. Beginner of ervaren stempelaars, iedereen voelt zich thuis bij-Ellen.

Ik ben onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice en verkoop met veel plezier de kwaliteitsproducten voor al jouw kaart- en kadootjesinspiratie. Ik laat jou zien wat je er allemaal mee kunt tijdens mijn creatieve workshops met papier. Daarnaast verzorg ik als gediplomeerd bloemschikster ook workshops met bloemen en groenmaterialen. Ook vind ik het proces van de tulpen bijzonder leuk om iedereen te vertellen. Mijn vriend zijn ding zijn de Tulpenbroeierij en bollenkwekerij.

Ik help je genieten

John en ik hebben samen een groot samengesteld gezin met 6 kinderen met aanhang en kleinkinderen. We proberen zoveel mogelijk te genieten van alle dingen die we samen kunnen doen en beleven. Genieten is wel het woord wat echt bij mij past. Niemands levensweg gaat over rozen.

Genieten is iets wat bovenaan in mijn agenda staat.

  • De keus maken om dat kaartje toch nog even te maken en versturen naar die vriendin.
  • Even online dat leuke projectje delen omdat ik er zelf zo blij van word en dan kan een ander het ook maken.
  • Genieten van cursisten die trots en blij zijn na een dag hard werken en even heerlijk tijd voor zichzelf hebben in het atelier.
  • Genieten van online cursisten die in het hele land aanschuiven om mijn projecten na te maken.
  • Genieten van iets extra’s bij een bestelling doen omdat ik mijn klanten altijd wil verwennen.

Heb jij ook zin om aan de slag te gaan? Een overzichtelijk thuis pakketje met materialen voor wat kaartjes?
Of schuif je bij de grote workshop tafels in het atelier aan en gaat daar aan de slag. 

Leuk om jou binnenkort te ontmoeten.

Contactinformatie

Ellen Liefting
Herenweg 91
1935 AH Egmond-Binnen
06 5753 6025
info@ellenliefting.nl

Het atelier ligt tussen Egmond-Binnen en Egmond aan de Hoef langs een drukke doorgaande weg. Op de kassen staat Hopman en er is voldoende parkeergelegenheid op het erf.

Routeplannertip: gebruik de postcode 1935AH-91 om te navigeren. 

Vragen? Stuur een berichtje.

Bestelling insturen?

Hoe werkt bij-Ellen?

Gedurende het jaar zijn de openingstijden verschillend. Op afspraak is bij-Ellen open, kunnen er workshops gevolgd worden en kan je een rondleiding beleven. In de agenda vind je de geplande activiteiten. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Tijdens een workshops of rondleidingen kan het atelier gesloten zijn.

Betalingen

Voor individuele workshops vraag ik je direct na je aanmelding de betaling te voldoen. Je ontvangt een betaallink of je maakt het bedrag direct zelf over naar de door mij opgegeven rekening.

Voor workshop groepen vraag ik een aanbetaling van min. 75 % van het totale bedrag. Tot 72 uur voor de workshop/ rondleiding kan je het opgegeven aantal nog aanpassen.

Na ontvangst van je betaling is je aanmelding definitief. Voor eventuele afmeldingen gelden onderstaande regels:

Afmelden

Natuurlijk kan het voorkomen dat je, of iemand van de groep, zich af moet melden.

Specifieke afmeldingsregel alleen voor de Crafting Club en bakkie en kaart: bij afmelding van minimaal 24 uur voor aanvang worden geen kosten in rekening gebracht.

Bij afmelding van een workshop minder dan 72 uur voor de workshop kan ik geen betaling retourneren.
Oplossingen zijn:

  • Ik maak het ontwerp voor jou en je haalt het op in Egmond.
  • Je kunt iemand anders in jouw plaats laten gaan.
  • Je komt de materialen ophalen en gaat zelf thuis het arrangement of project maken.

Openingstijden

Regelmatig ben ik aanwezig in het atelier, echter niet dagelijks. Een belletje vooraf voorkomt voor een vaste deur staan. En uiteraard ben ik flexibel en kun je altijd even contact met mij opnemen om een moment af te spreken.

Tijdens rondleidingen of workshops kan het atelier gesloten zijn.

Je bent van harte welkom bij-Ellen. Graag tot ziens.