Mini guirlande met gestempelde schatten

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Een mini guirlande met bestempelde blaadjes in de Stampin' Up! stempelschatten bloghop van deze maand.

Mini guirlande met gestempelde schatten

Het leuke van meedoen met een bloghop is dat je soms dingen mag maken die je op dat moment zelf niet in gedachten had. Het is een drukke week en dan lees je een home-deco maken. Ontzettend leuk idee. Echter wanneer doe ik dat dan. Plannen Ellen hoor ik je denken. Een vriendin van mij zei ooit, Ell jij bent een creatieveling, plannen is dan meestal niet je beste eigenschap. Gewoon accepteren. Echter ik kan het niet geheel loslaten. Want om 19.30 moet wel dat blogbericht er geheel gepimpt en geschoren op staan. De uitdaging is daar.

mini guirlande met gestanste en bestempelde blaadjes

Om dit soort last minute dingen in de toekomst wat de structureren heb ik afgelopen weekend een nieuwe planner gekocht. Geweldig mooi boek. Nu nog plannen dat ik hem ga gebruiken. Ik hou je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Nu door naar de leuke bloghop van de Stempelschatten. Samen met een aantal leuke Stampin’ Up! collega’s brengen we iedere maand een stempelset van Stampin’ Up! onder jouw aandacht. Misschien heb je de set eerder gezien, misschien heb je hem zelfs. En anders dan zou ik je willen tippen dat de stempels van Very Versailles, 149275 absolute toppers zijn. Deze week ga je op mijn sociale media nog meer voorbeelden hiervan voorbij zien komen.

Het leuke van een bloghop is de tips die je gratis en voor niets van andere collega’s er bij krijgt. Verderop in dit bericht vind je de linken naar de schatten van de andere collega’s. Veel plezier alvast.

https://youtu.be/N2UludJ6-L8

Voor deze home-deco heb ik eerst een stapel blaadjes gemaakt. Ik heb daarvoor de stempels, 153365 en stansen van de Gorgeous Leaves, 153566 gebruikt. Gestempelde blaadjes uitgestanst. Papier bestempeld en de nerven blaadjes uit met de stansen uit papier gehaald. Verder heb ik een stukje bindwire, bosje Tilandsia en een lijmpistool gebruikt. In het filmpje laat ik je zien hoe ik hem in elkaar zet.

Zoals ik al eerder schreef vandaag niet alleen inspiratie van mij. Ook Stampin’ Up! collega’s inspireren je graag. Veel plezier met hoppen.

Ik hoop dat je genoten hebt van deze inspiratie. Wil je hem zelf in het atelier komen maken dan ben je van harte welkom in week 42 in de crafting club. Op woensdag 20 oktober om 19.00 uur of vrijdag 22 oktober om 14.00 uur. Meld je aan via de site. Deze keer is de club iets duurder vanwege de extra materialen namelijk € 17,50.

Stel dat je deze week nog bepaalde materialen wilt bestellen? Laat het me weten. Ik doe 28 september de laatste bestelling eruit waarbij je nog SAB producten kan uitkiezen. Misschien wil je je nog aanmelden voor één van de workshops met materialen. Doe dit dan ook z.s.m. dan kan je er ook misschien nog een gratis sab artikel bij uitkiezen. En kom je er niet uit, neem even contact met me op. Ik help je graag. Van 29 september tm. 4 oktober ben ik slecht bereikbaar.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.