Draai het klokje maar eens rond…

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Kaarten met bewegende elementen. Voorbeelden en uitleg in een filmpje.

Draai het klokje maar eens rond…

Een kaart met bewegende dingetjes. Altijd een feestje om te krijgen. En zeker ook om te maken. Ik laat je in de bericht vele verschillende voorbeelden zien. En wil je meer uitleg over hoe te maken? Je kan het allemaal terugzien in een filmpje.

hoor de klokken toch eens luiden

Zoals altijd was ik weer zeer blij verrast bij het combineren van het designpapier, de inkten en het gekleurde kaartkarton. Heerlijk toch dat de kleuren zo mooi bij elkaar passen. De kleuren die gebruikt zijn in het design papier combineren prima met stempelafdrukken van Stampin’ Up! De klokken zijn gestempeld met Cinnamom Cider, een eerste en een tweede afdruk. Ook heb ik de maskeer techniek gebruikt bij de klokken.

De buitenste klokken zijn uit het designpapier gestanst. De middelste is een combinatie van 2 stansen met gekleurd kaartkarton. Meer informatie over de producten aan het einde van dit bericht. En natuurlijk kan je deze inspiratie ook goed gebruiken om met je eigen materialen aan de slag te gaan. Meer voorbeelden met andere sets verderop in dit bericht.

Je kan dit natuurlijk ook met vele andere sets doen. Hier nog een voorbeeld

Deze techniek heb ik ook gebruikt op een leuke kado-bon-kaart. Het is één van de elf voorbeelden in de nieuwste #5xAnders bundel. Wil je een geweldige bron van inspiratie ontvangen? Bestel dan voor 40 euro in mijn webshop en je ontvangt hem gratis. Of bestel de bundel direct hier.

Klik op de foto en je leert hoe je deze kaart maakt.
eenvoudige labels

Uit het patroon papier heb ik alle elementen gestanst. Van de dingen die ik over had gelijk een paar leuke labels gemaakt.

Wil je meer weten over de gebruikte producten, ik beschrijf ze hieronder:

Product List
Frosted Gingerbread Photopolymer Stamp Set (English)
€ 25,00
Frosted Gingerbread Bundle (English)
€ 58,50
Gingerbread & Peppermint 6" X 6" (15.2 X 15.2 Cm) Designer Series Paper
€ 14,00
Kraft 6" X 6" (15.2 X 15.2 Cm) Paper Pack
€ 7,25
Real Red 3/8" (1 Cm) Mini Ruffled Ribbon
€ 9,75
Real Red A4 Card Stock
€ 10,50
Real Red Classic Stampin' Pad
€ 9,00

Leuk om te lezen en zien wat jij ervan gemaakt hebt. Deel het via een reactie hier of op mijn facebook pagina met een foto bij de live opname.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.