4 Eenvoudige snelle kaarten maken

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

4 Eenvoudige snelle kaarten in hele verschillende thema's.

4 Eenvoudige snelle kaarten maken

Tijdens de facebook live van 23 september liet ik zien hoe je heel eenvoudig met een zelfde format mooie kaarten kunt maken. Ik ging vooral aan de slag met een top stempelset Very Versailles. Natuurlijk kan jij dit uitvoeren met de stempels en het papier wat jou op dit moment het meeste aanspreekt.

bloemenpracht in alle eenvoud

Dat mooi niet moeilijk hoeft te zijn blijkt wel uit dit blog bericht en deze kaarten. Hoe ga je te werk:

Kies een mooie combinatie van designpapier, een stempelafdruk, kleur kaartkarton en een versiering. Snij van cardstock/ kaartkarton een basiskaart van 21 x 14,5 cm. Ril op 10.5 cm en vouw dubbel. Snij een strook designpapier van 2,5 x 14 cm. Snij een strook basic white van 7 x 14 cm. Bestempel het witte papier met bijvoorbeeld de tekst uit de super stempelset Very Versailles. Versier met een bloem, een takje of een extra afdruk. Werk af geïnspireerd naar de voorbeelden. Het 5e extra cadeautje is een kerstkaart in dezelfde stijl.

Kijk de opname terug door op de foto te klikken.

En als je nog meer kaartjes wilt maken dan vind je op mijn sociale media meer voorbeelden met dit format.

Natuurlijk maakte ik er ook alvast een kerst kaart mee.

Eenvoudige mooie kerst.

Vind je dit een leuke set? Misschien is deze workshop dag dan iets voor jou. Er zijn nog een paar plekjes vrij.

thuis workshop pakket voor kerstkaarten, labels en cadeautjes van Ellen Liefting

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.