Favoriete stempelset Bijzondere zonnebloemen van Stampin’ Up!

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Een setje kaarten maken met zelf bestempeld en met aquarel techniek bewerkt papier.

Favoriete stempelset Bijzondere zonnebloemen van Stampin’ Up!

Welkom bij de Facebook-hop van Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices. Via mijn facebook pagina kan je ook naar deze collega’s hoppen. De linken heb ik ook verderop in deze blogpost gezet. Deze maand is het thema “Favoriete Stempel set”. En ja dan ga je denken wat is nu een favoriete stempelset van mij. Ik moet bekennen dat ik er meerdere heb. De zonnebloemen set waar ik in dit bericht mee gewerkt heb is wel één van de favorieten. Naast de mooie tekeningen, de leuke Nederlandse teksten zitten er ook fantastische stansen bij. Een topper dus.

Dit voorbeeld maakte ik voor de Maandelijke online Tulpenteams bijeenkomst. Een uitvoering in herfstkleuren. en geembossed met koper. Gezellig even met het team bijkletsen en ook samen creatief aan de slag gaan. Tijdens deze bijeenkomst ging ik met blauwe kleuren aan de slag. De techniek hoe ik dit maakte ga ik een andere keer delen. Deze keer wil ik je graag laten zien wat ik met de bestempelde papieren gemaakt heb. Ik ging er mee aan de slag tijdens een YouTube live. Ik dacht ik kan er alleen mee aan de slag gaan. Of ik doe het gezellig met wat publiek er bij. Natuurlijk had ik vooraf wel wat plannetjes uitgewerkt hoor.
De oorsprong is een vel basic white en Watercolor papier. De kleuren die gebruikt zijn: Balmy Blue, Pacific Point en Night of Navy.

In dit voorbeeld werk ik dus met zelf bestempeld papier. Natuurlijk kan je dit met vele andere stempels ook doen. En ook zijn veel kaarten goed na te maken als je een stuk mooi design papier pakt. Laat je fantasie zijn zijn werk doen. Ik vind het leuk om jou te inspireren en zie graag wat je er van maakt.

De gebruikte stempelset is Bijzondere zonnebloemen, 153973, de Sunflower stansen, 152704.

Ik maakte deze serie kaarten tijdens een YouTube live. De opname kan je hier terug zien.

https://youtu.be/oAaElKvtGAY

Dan is het vandaag ook weer een heugelijke dag. Vanaf vandaag is de #5xAnders creatieve inspiratie bundel weer te koop of krijgen bij je bestelling. Dit keer weer een hele speciale bundel. Niet 5 maar 11 originele projecten met producten uit de najaars mini catalogus. Een herfst/ kerst nummer waar vaak van gedacht wordt wat kan je hier nu nog meer mee. We laten het je graag zien. Iedereen heeft een project uitgewerkt wat het hele jaar van toepassing is. We laten jullie graag zien hoe je een kerst set ook anders kunt gebruiken. En ik kan nu alvast verklappen dat we in november ook weer een special uitgeven. Dan worden met dezelfde producten geweldige kerst projecten gemaakt. Ook die wil je niet missen. Plaats een bestelling van minimaal 40 euro bij één van de demo’s van de bundel en je ontvangt de bundel gratis. Hij is ook los te koop voor € 10,=. Je ontvangt dan de volledige PDF via de mail waarna je uren plezier zal hebben. Wij zijn er trots op. Dank aan iedereen die er aan mee gewerkt heeft.

Hier vind je de linken naar de facebook pagina’s van de collega’s die ook mee doen:
Miranda Wijmer-Westerhof : https://www.facebook.com/mirandawijmer
Masjenka Westra: https://www.facebook.com/Masjenkas.creative.crafts
Ellen Liefting: https://www.facebook.com/bijEllenLiefting
Gerda Verduin-Bulterman: https://www.facebook.com/StampingerdaOnafhankelijkStampinUpDemonstratrice/
Elly Rijnvis: https://www.facebook.com/EllyCreate
Corina Reumerman: https://www.facebook.com/corina.reumerman.56 GEMEENSCHAPPELIJKE VRIENDENCorina Reumerman

Product List

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.