Favoriete stempelset Bijzondere zonnebloemen in de NL Demo bloghop van Stampin’ Up!

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Een setje kaarten maken met zelf bestempeld en met aquarel techniek bewerkt papier.

Favoriete stempelset Bijzondere zonnebloemen in de NL Demo bloghop van Stampin’ Up!

Zonnebloemen die bloeien nu toch niet? Nou heel bijzonder, in het mooie Rinnegom, naast onze boerderij staat een heel veld bloeiende zonnebloemen. En ze staan precies goed. Als het zonnetje schijnt dan kijken alle kopjes naar de mensen die voorbij komen. Echt super gaaf. Ze bloeien zo laat omdat we het niet eerder in konden zaaien omdat er speciale bollen opstonden die niet eerder klaar waren. Een cadeautje voor de buurt, een zonnig veldje. En ook voor de bijen en de vogels.

bijzondere zonnebloemen
bijzondere zonnebloemen

Vandaag laat ik weer een favoriete stempelset zien. Leuk dat je mijn en vast ook de bloggen van mijn collega’s bezoekt. Dit blogbericht is een onderdeel van een bloghop met Stampin’ Up! collega’s. We laten allemaal een favoriete stempelset zien. Hop dus vooral verder. De volgende in de rij is

Annette Koolmees https://kreaneeltje.blogspot.com/…/stampin-up-joyful…

De linken naar de anderen vind je verder in dit bericht.

Kan een afbeelding zijn van schoenen en tekst

Natuurlijk ga ik dan ook aan de slag met de zonnebloemen. Eerder deze maand hadden we met Stampin’ Up! collega’s een facebook bloghop. Ik heb het eerder gemaakte blogbericht er nog even bij gepakt. Misschien had je hem gemist. Dan heb je nu extra veel om van te genieten.

Bij deze kaart heb ik met verschillende stempel technieken gewerkt. Niet een kaartje van 10 in een uur. Wel leuk om te doen. Je blijft kijken naar de verschillende details. Binnenkort komt hier een workshop over.

Wil je ook bij de Stampin’ Up! collega’s inspiratie opdoen over hun favoriete set? Ga dan vooral even kijken op deze site’s:

Lotte Noordzij-Walther – A Lotte Stamping Fun –https://bit.ly/2ZZoRN3

Elly Rijnvis – https://www.ellycreatecardsgiftsandmore.nl/favoriete…/

Henrike Heikoophttps://flowersbynight.blogspot.com/…/bloghop…

Ilse van Vliethttps://ilsevvliet.blogspot.com/…/bloghop-nederlandse…

Petra Timmerhttps://petratimmer.nl/2021/10/29/bloghop-nederlandse-demos/

Carola Gillichhttps://carola-creations.blogspot.com/…/bloghop…

Annette Eliashttps://dekijkkast.blogspot.com/…/natuurlijke…

Ellen Liefinghttps://ellenliefting.nl/favoriete-stempelset-bijzondere…/ je bent nu hier!

Annette Koolmeeshttps://kreaneeltje.blogspot.com/…/stampin-up-joyful…

Marion Harmsel

Deze favoriete set was al eerder een onderdeel van een ander hop. Ik dacht leuk om die berichten samen te voegen zodat je lekker veel om te kijken hebt.

Welkom bij de Facebook-hop van Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices. Via mijn facebook pagina kan je ook naar deze collega’s hoppen. De linken heb ik ook verderop in deze blogpost gezet. Deze maand is het thema “Favoriete Stempel set”. En ja dan ga je denken wat is nu een favoriete stempelset van mij. Ik moet bekennen dat ik er meerdere heb. De zonnebloemen set waar ik in dit bericht mee gewerkt heb is wel één van de favorieten. Naast de mooie tekeningen, de leuke Nederlandse teksten zitten er ook fantastische stansen bij. Een topper dus.

Dit voorbeeld maakte ik voor de Maandelijke online Tulpenteams bijeenkomst. Een uitvoering in herfstkleuren. en geembossed met koper. Gezellig even met het team bijkletsen en ook samen creatief aan de slag gaan. Tijdens deze bijeenkomst ging ik met blauwe kleuren aan de slag. De techniek hoe ik dit maakte ga ik een andere keer delen. Deze keer wil ik je graag laten zien wat ik met de bestempelde papieren gemaakt heb. Ik ging er mee aan de slag tijdens een YouTube live. Ik dacht ik kan er alleen mee aan de slag gaan. Of ik doe het gezellig met wat publiek er bij. Natuurlijk had ik vooraf wel wat plannetjes uitgewerkt hoor.
De oorsprong is een vel basic white en Watercolor papier. De kleuren die gebruikt zijn: Balmy Blue, Pacific Point en Night of Navy.

In dit voorbeeld werk ik dus met zelf bestempeld papier. Natuurlijk kan je dit met vele andere stempels ook doen. En ook zijn veel kaarten goed na te maken als je een stuk mooi design papier pakt. Laat je fantasie zijn zijn werk doen. Ik vind het leuk om jou te inspireren en zie graag wat je er van maakt.

De gebruikte stempelset is Bijzondere zonnebloemen, 153973, de Sunflower stansen, 152704.

Ik maakte deze serie kaarten tijdens een YouTube live. De opname kan je hier terug zien.

https://youtu.be/oAaElKvtGAY

Dan is het vandaag ook weer een heugelijke dag. Vanaf vandaag is de #5xAnders creatieve inspiratie bundel weer te koop of krijgen bij je bestelling. Dit keer weer een hele speciale bundel. Niet 5 maar 11 originele projecten met producten uit de najaars mini catalogus. Een herfst/ kerst nummer waar vaak van gedacht wordt wat kan je hier nu nog meer mee. We laten het je graag zien. Iedereen heeft een project uitgewerkt wat het hele jaar van toepassing is. We laten jullie graag zien hoe je een kerst set ook anders kunt gebruiken. En ik kan nu alvast verklappen dat we in november ook weer een special uitgeven. Dan worden met dezelfde producten geweldige kerst projecten gemaakt. Ook die wil je niet missen. Plaats een bestelling van minimaal 40 euro bij één van de demo’s van de bundel en je ontvangt de bundel gratis. Hij is ook los te koop voor € 10,=. Je ontvangt dan de volledige PDF via de mail waarna je uren plezier zal hebben. Wij zijn er trots op. Dank aan iedereen die er aan mee gewerkt heeft.

Hier vind je de linken naar de facebook pagina’s van de collega’s die ook mee doen:
Miranda Wijmer-Westerhof : https://www.facebook.com/mirandawijmer
Masjenka Westra: https://www.facebook.com/Masjenkas.creative.crafts
Ellen Liefting: https://www.facebook.com/bijEllenLiefting
Gerda Verduin-Bulterman: https://www.facebook.com/StampingerdaOnafhankelijkStampinUpDemonstratrice/
Elly Rijnvis: https://www.facebook.com/EllyCreate
Corina Reumerman: https://www.facebook.com/corina.reumerman.56 GEMEENSCHAPPELIJKE VRIENDENCorina Reumerman

Product List

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.