5 kleurtechnieken met verrassende resultaten

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

5 verschillende kleurtechnieken met verrassende resultaten.

5 kleurtechnieken met verrassende resultaten

Hoe leuk is het als je met één stempel super leuke en verschillende projecten kan maken. Het inkleuren van stempels heeft een heerlijk rustgevende werking. Pas op dat je er niet aan verslaafd raakt.

kleurtechnieken
kleurtechnieken met path to greatness

Op deze foto zie je de 5 verschillende kaarten die ik maakte tijdens een facebook live. 5 Verschillende manieren van inkleuren. Niets moeilijks. Gewoon lekker mee aan de slag gaan. De opname kan je natuurlijk even terug kijken om de tips en trucs er gelijk bij te horen.

facebook live opname https://youtu.be/_0yI3S15Vro

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Heb je vragen of wil je meer over iets weten? laat het me weten. Op mijn YouTube kanaal vind je filmpjes met heel veel verschillende technieken. https://www.youtube.com/c/EllenLiefting-bij-Ellen

advent pakket
het kado pakket van het jaar.

Helaas is het weer verstandiger om meer binnen te blijven. Hoe heerlijk is het dan om met een super compleet pakket aan de slag te kunnen. Niks uren met dat mondkapje op door de stad slenteren op zoek naar het ideale kado voor je (schoon) moeder, vriendin of werknemer. Hier maak je iemand echt super blij mee. Meer informatie en bestellen doe je via deze site.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.