Herfst kleuren in de stempelschatten bloghop met Stampin’ Up! collega’s

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Herfst kleuren in de stempelschatten bloghop met Stampin’ Up! collega’s

Een hele rij met stempels. Genoeg te kiezen. En toch zijn er altijd stempels die je graag pakt. Waar je meer mee kunt. Wat helemaal jouw ding is. Wij van de stempelschattten bloghop noemen dat een pareltje. Een stempelschat. Dit keer gaan we jou in deze bloghop inspireren met onze pareltjes in het thema herfst. Tenslotte zitten we daar midden in.

enjoy the moment kaarten set
enjoy the moment kaartensetje

De stempels van Enjoy the moment, 154452 staan in mijn bericht in de hoofdrol. Ik doe dat in combinatie met de mooie herfstkleuren en laat daarbij verschillende technieken zien. Bekijk vooral het hele bericht, verder vind je de linken naar de collega’s. En wil je zien hoe ik met deze set aan het werk ga? Kijk dan donderdag om 10 uur naar mijn facebook live. Of zoek de opname later op mijn YouTube kanaal op.

De kleuren Cajun Craze, Pumpkin Pie en Old Olive zijn mijn favoriete herfstkleuren. Ik heb hier toen ik begon met Stampin’ Up! zoveel mee gewerkt. Misschien wel iets te veel. Ik heb ze even afgestoft om ze nu weer volop te gebruiken.

Heel eenvoudig stempelen. We noemen het ook wel #simpelstamping. Een afdruk, misschien hier en daar wat kleur en je kaartje is al heel snel klaar. Soms is het verrassend hoe je de afdrukken maakt. Waar je ze plaatst. Deze 3kaartjes zijn daar voorbeelden van. Een zaaddoos alleen gestempeld en dan wat kleur erachter gesponst. Of een serie afdrukken en deze dan door laten lopen ook op de achtergrond van de kaart.

Ik werk graag met kaartjes in het formaat 9,9 x 9,9 afgewerkt. Een mooi compact formaat, nooit te zwaar voor 1 postzegel. En je kan er 3 uit een A4 snijden. Hier heb ik echt met maar 1 laag gewerkt dus kleurde ik ze in met de Stampin’ Write markers. De stampinblends kleur ik ook graag mee, echter dan moet je een laagje extra verwerken.

Niet iedereen kan kaarten maken. Daarom kan je veel mensen blij maken met een setje kaarten. Extra leuk om er een bijpassende verpakking bij te maken. Ik heb hier een mooie rozet geponst met de stansen van Encircled in beauty, 155546. Stuk voor stuk mooie kantjes. En heb je die niet dan maak je vast zelf een mooie verpakking ervan.

Vandaag eenvoudige kaarten. Hier en daar heb ik wat kleur aangebracht. Tijdens mijn YouTube live van donderdag 28 oktober om 10 uur ga ik ook spelen met kleuren en onder andere ook met deze set. En kan je niet live kijken, dan kan je het later op mijn YouTube kanaal terug zien.

Laagjes stempelen, technieken kaart

Natuurlijk hoef je niet alleen eenvoudige kaarten met deze set te stempelen. Het voorbeeld hierboven laat je zien dat je er natuurlijk ook kleine kunstwerkjes van kunt maken. Meerdere technieken zijn hierin gecombineerd. Binnenkort plan ik hier een workshop met deze techniek.

Hoogste tijd om door te hoppen naar de inspiratie die Stampin’ Up! collega’s voor jou geregeld hebben.

Dat het een favoriete set is kwam ik achter toen ik nog even op mijn oude blogs ging neuzen. In januari liet ik je ook al mooie voorbeelden zien met deze set. Kijk gerust nog eens terug naar dit bericht. Ik wist het echt niet meer. En ik heb ook geen tijd mee om andere voorbeelden te maken. Ik denk zelfs extra leuk om nog meer voorbeelden te zien.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.