You are my anchor, de maritieme set in de hoofdrol nav fb live van donderdag

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

You are my anchor, de maritieme set in de hoofdrol nav fb live van donderdag

Deze week staan de nieuw creatieve sets van Stampin’ Up! in de hoofdrol. Zeer complete sets met kaarten, inkt, stempels, lijm en andere materialen waardoor je niets extra meer nodig hebt en er mee aan de slag kunt gaan. Leuk om mee te nemen op vakantie bijvoorbeeld. 
Tijdens mijn facebook live van donderdag 24 juni liet ik een aantal voorbeelden zien. Ook liet ik je zien wat je bijvoorbeeld nog meer kunt maken met de leuke stempels die je overhoudt na het maken van alle kaartjes en doosje uit deze set.
Het kan zijn dat de opname niet gelijk online staat op YouTube of nog niet helemaal goed. Dan ga ik dit volgende week weer corrigeren.  Op mijn facebook pagina is het wel terug te zien.

Meer voorbeelden die we afgelopen zaterdag op een teammiddag van het Stampin’ Up! Tulpenteam hebben gemaakt zie je hieronder. Ook alvast een gezellig foto van deze dag. Een special over het team vind je binnenkort op dit blog.

Vind je het ook zo leuk om lekker samen aan de slag te gaan? Liever niet thuis, alleen met deze, of een andere leuke nieuwe creatieve set werken? Kies dan jouw set uit, bestel hem direct bij mij en reserveer een plekje op zaterdag 10 juli. 

Leuk dat je mijn blog bezoekt. 
Veel plezier en inspiratie!
Heb je vragen? Mail me gerust
Wil je tips en nieuws ontvangen?
Wil je iets bestellen? Mail me of bezoek mijn webshop.
Kom je ook bij het Stampin’ Up! Tulpenteam?
Liefs Ellen.
  
Een overzichtje van alle nieuwe kits zoals die in juni 2021 zijn uitgebracht. 

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.