Vakantie, hoe leg je dat in een project vast, geniet mee in de bloghop van de Nl Stampin’ Up! demo’s

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Vakantie, hoe leg je dat in een project vast, geniet mee in de bloghop van de Nl Stampin’ Up! demo’s

Deze week staan de nieuwe creatieve sets van Stampin’ Up! in de hoofdrol op mijn blog. Vandaag de set A little smile. De perfecte sfeer om het thema Vakantie van de bloghop waar ik aan mee doe weer te geven. Vandaag doet mijn blog namelijk mee met een hop naar collega Stampin’ Up! demo’s uit Nederland. We proberen je allemaal het vakantie gevoel over te brengen. Veel plezier hier en ook op de bloggen van de collega’s. De link naar de andere bloggen vind je iets verderop.
Het eerste project is een kaartje gemaakt zoals ze in de kit worden voorgedaan. Heerlijk namaken en leuke kaartjes maken. Het zijn schattige kleine kaartjes die denk ik in iedere koffer of tas een extra blije start van een vakantie maakt.

Het tweede voorbeeld heb ik gewerkt met een nieuwe stans. Geef het een draai zullen we maar zeggen. Zo leuk om mee aan de slag te gaan. Binnenkort ga ik deze stansen wel eens in een filmpje laten zien.
Ben je al een beetje in vakantie sfeer? Hop gezellig verder naar de blogs van collega Stampin’ Up! demonstratrices om in nog meer vakantie sferen te komen:
Hier de twee bloggen die bekend zijn als ik dit bericht schrijf. Kijk graag bij de bloggen van de anderen of er nog meer zijn. 
De volgende blog is van Elly Rijnvis veel plezier!
Wat is het nu om demonstratrice te zijn? Wil je mijn verhaal lezen? Heb je wellicht interesse, wil je weten wat voor leuks wij met het Stampin’ Up! Tulpenteam met deze leuke nieuwe sets hebben gedaan? Lees dan vooral dit blogberichtje even terug. 
Leuk dat je mijn blog bezoekt. 
Veel plezier en inspiratie!
Heb je vragen? Mail me gerust.
Wil je tips en nieuws ontvangen?
Wil je iets bestellen? Mail me of bezoek mijn webshop.
Kom je ook bij het Stampin’ Up! Tulpenteam?
Liefs Ellen.
  
Een overzicht van alle creatieve sets die Stampin’ Up! juni 2021 heeft uitgegeven:

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.