Stempelschatten bloghop met een mooie kleuren combinatie in de hoofdrol.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Stempelschatten bloghop met een mooie kleuren combinatie in de hoofdrol.

Stampin’ Up! heeft een geweldig assortiment aan stempels en andere materialen. Soms zijn er van de stempelsets die eruit springen. Echter je ziet ze niet altijd overal verschijnen. In de Stempelschatten bloghop geven we wat extra aandacht aan een speciale schat van ons. Deze maand hebben we ons de leuke uitdaging gegeven om allemaal met deze drie kleuren te werken.
 data-original-
Voor deze kaart heb ik een basiskaart van Daffodil Delight kaartkarton gesneden van 29 x 10.5 cm, rillen op 14,5 cm.
Twee stukken Basic White van 14 x 10 cm gesneden. Uit een met behulp van de geweldige nieuwe stans Picture This een frame gesneden. Op het andere stempelpapier de grote bloesemtak gestempeld met daffodil delight inkt en coastal cabana. Daarna de afdruk ingekleurd. Ook nog wat extra bloemen op de bovenste laag gestempeld. 
 data-original-

De stempelset Nieuwe Bloesems, 152427 is een set met Nederlandse teksten. De bloemen zijn zo mooi getekend. Echt een toppertje. Er zijn ook bijpassende stansen bij te koop. 

Maak een palletje van een stempelblok en kleur de afdruk in met behulp van de blender pen.
Wil je meer inspiratie opdoen in deze kleuren combinatie? Hop dan gezellig door naar de bloggen van de collega’s van het Stempelschattenteam.
 data-original-Leuk dat je mijn blog bezoekt. 

Veel plezier en inspiratie!
Heb je vragen? Mail me gerust.
Wil je tips en nieuws ontvangen?
Wil je iets bestellen? Mail me of bezoek mijn webshop.
Kom je ook bij het Stampin’ Up! Tulpenteam?
Liefs Ellen.
  
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.