Vibrant Vases en tulpen in diverse vaasjes.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Vibrant Vases en tulpen in diverse vaasjes.

Een tulpenkaartje. Hoe kan het ook anders in deze weken hier waar alles draait om tulpen. Tulpen in de kas. En heel veel lieve mensen mogen ontvangen voor een leuke tulpentour. Ook vanmorgen hadden we weer bezoek van een volle bus met mensen uit Amerika. Ze gingen met veel kennis en enthousiast verder genieten van hun weekje Holland.

Het kaartje is geïnspireerd op een kaartje wat in de catalogus staat en wat ik eerder ook gemaakt heb bij mijn collega/ line-up Carine. Een filmpje met handige tip hoe je de pons het beste kunt gebruiken volgt deze week nog.
Het inspiratie kaartje, naar een idee uit de catalgus.
Een overzichtje van de gebruikte materialen. De kleuren waar ik deze week met deze set vooral mee werk zijn: So Saffron, Shaded Spuce en Mint Macaron.
Wil je meer informatie over de gebruikte technieken of materialen. Ik adviseer je er graag over.
Liefs Ellen.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.