Stempelen op servies, hoe doe je dat en natuurlijke leuke tips er bij.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Stempelen op servies, hoe doe je dat en natuurlijke leuke tips er bij.

Hoe leuk is het om een heel persoonlijk kado te maken door iets op een bordje te stempelen. Ik zit zelf helemaal in het tulpenvirus met volop rondleidingen. Daarom een aantal voorbeelden met het tulpje uit de set Vibrant Vases. Deze week ga je ook veel andere voorbeelden voor bij zien komen.

In het filmpje zie je wat ik met deze gekke vinger doe.

Tips:
Gebruik nieuw keramiek. Stempel met StazOn of een Archival inkt. Bak in je keuken oven op 175/180 C 35 minuten. Wil je het ook inkleuren dan bak je eerst de gestempelde afdrukken en vervolgens kleur je de afbeeldingen. Dit doe je met de Stampin Blends. Stiften op Alcohol basis.
Let erop dat je de stiften en StazOn inkt niet te lang open laat. De inkt/alcohol verdampt.

Veel plezier en inspiratie.
Wil je meer weten over de gebruikte technieken of materialen. Ik adviseer je er graag over.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.