Vibrant Vases, de veelzijdigheid van een Stampin’ Up! stempel set.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Vibrant Vases, de veelzijdigheid van een Stampin’ Up! stempel set.

Dit keer niet de tulpen uit de bloemen set gebruikt. De ‘fantasie’ bloem inspireert mij dan weer om het heel anders toe te passen.

Bij dit kaartje heb ik de drie gecombineerde bloemen twee keer vlak bij elkaar afgedrukt. Eerst de getekende stempel. Dan in dezelfde kleur, So Saffron, de bloemen ingekleurd. Dan de kleine blaadjes ingekleurd met de 3e stempel in Mint Macaron. Dit om de kleur van het papier weer terug te laten komen. De achtergrond heb ik gekleurd door de getekende bloemen meerdere keren willekeurig af te drukken. Echter niet de 1e afdruk maar de vervolgafdrukken. Het wordt zo een mooi geheel.

De kaart nog completer gemaakt met een leuk metalen bloemetje/ embellishments.
Veel plezier en inspiratie. Wil je meer weten over de gebruikte materialen of technieken. Ik adviseer je er graag over.
Liefs Ellen.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.