Een SUper leuk team, wie had dat ooit kunnen bedenken. Het Stampin’ Up! Tulpenteam, hoe gezellig is dit?

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Stampinup Tulpenteam gezellige creativiteit

Een SUper leuk team, wie had dat ooit kunnen bedenken. Het Stampin’ Up! Tulpenteam, hoe gezellig is dit?

We schrijven januari 2017, mijn eerste stappen op weg naar nu. Ik werd onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice. Wie had ooit kunnen denken dat ik inmiddels een geweldig team om me heen heb. 
Hoe is het allemaal gekomen?
Van jongs af aan creatief, altijd dingen maken en uitproberen. Ruim 30 jaar geleden met een vriendin naar de Krea Doe en daar de eerst stempels gekocht. Het virus had me gelijk te pakken. Heel veel verschillende dingen er mee gedaan. Vele merken, beurzen en materialen verwerkt. Naast een drukke studie, baan en pubers in huis bleef ik stempelen. In 2015 maakte ik de grote stap naar het volledige ondernemerschap. Eerst met verschillende merken gewerkt totdat Stampin’ Up! op mijn pad kwam. Jacqueline kwam op mijn pad en ik stapte bij haar in. Wat hebben we veel gezellige uurtjes samen beleefd. Ook kwamen er steeds meer oude en nieuwe bekenden bij. Jac koos een andere weg, ik kwam bij Carine in het team. Ook met haar veel gezellige momenten. En een heerlijke rots voor informatie. Samen gingen we zelfs naar Orlando, het 30 jarig jubileum feest van Stampin’ Up! gevierd. Geweldig. 
En nu schrijven van juni 2021. Ik ben fulltime ondernemer. Naast Stampin’ Up! geef ik ook bloemschikworkshops en in het voorjaar vertel ik graag tijdens een rondleiding meer over het mooie bollen en tulpen bedrijf. Ik doe dat in Nederlands, Duits en Engels. Van januari tm. half mei komen er normaal gesproken heel veel personen hiervoor langs. Ik hoop komend voorjaar weer veel Amerikanen te kunnen begroeten.
Gelukkig heb ik Stampin’ Up! als basis. Ook in Coronatijd kon ik daar veel energie in kwijt en hield ik het bedrijf draaiende. Want ja voor mij is het een bedrijf. Maar bovenal is het genieten. Heerlijk aan de slag met de mooie materialen. Nieuwe projecten verzinnen en uitwerken. Fotograferen en op blog en andere sociale media verwerken. Ook regelmatig filmen. Facebook en YouTube live. Helemaal leuk. En gelukkig nu ook weer in het atelier.
Voor allen heb ik een gecombineerde kit samengesteld.
Inmiddels heb ik naast de workshops een geweldig team van andere Stampin’ Up! demonstratrices om me heen. De eerste teammiddag na Corona tijd was afgelopen zaterdag.
Op deze teammiddag hebben we met verschillende nieuwe creatieve sets gewerkt. We heb de voorbeelden nagemaakt. En ook onze eigen creativiteit er in kunnen verwerken. Echt super leuke sets om mee aan de slag te gaan. Helemaal ideaal voor beginners. Alles wat je nodig hebt zit er in. Echter ook ervaren stempelaars worden blij van deze sets. Erg leuk om mee aan de slag te gaan. Neem hem bijvoorbeeld mee op vakantie.
Wat bij mij bij alles centraal staat is de gezelligheid. Met mijn klanten en met mijn teamleden.
Wat vinden wij van Stampin’ UP!:

Marianne: ik vind ze volledig, je kan er veel kanten mee op.

Corine: ik vind ze verrassend leuk.

Annita: ik vind ze compleet

Claudia: ik word er heel enthousiast van

Ellen: verrassend leuk om toch je eigen creativiteit hierin kwijt te kunnen. Ik vind ze heel leuk samen gesteld. Top om met nieuwe en bestaande stempelaars aan de slag te gaan. De prijs kwaliteitsverhouding vind ik erg goed.

Inmiddels is het team best gegroeid. Er komen nieuwe mensen bij en vallen ook wel eens mensen af. En zo werkt het ook. Een klant die best veel wil aanschaffen zal ik altijd stimuleren om demonstratrice te worden. Het is zo een mooie aanbieding. De reguliere aanbieding is € 129,= betalen en voor € 175,= aan materialen uitkiezen. Voor dat geld wordt het bij je thuis bezorgd. Ook ontvang je er een mooi pakket van catalogussen en andere materialen bij. In bepaalde periodes wordt het zelfs nog aantrekkelijker gemaakt. Wat een top bedrijf. Dan wil je toch steeds weer opnieuw beginnen? zou je denken misschien. Echter als je demonstratrice blijft dan pak je steeds alle voordelen mee. Als demo ontvang je vanaf je eerste bestelling minimaal 20% korting op de reguliere prijs. De details leg ik je graag uit.
Iedereen won een leuke prijs. Ook ging iedereen met een leuk pakket, veel voorbeelden en nieuwe inspiratie naar huis. 
In het Tulpenteam is de diversiteit groot. Wel allemaal dames, met allen een eigen achtergrond en reden om te stempelen en demo te zijn. Lekker zelf thuis aan de slag gaan, gewoon voor vrienden wat maken. Lekker thuis, veel aan de slag gaan en kaartjes volop verkopen en weggeven. Een paar vriendinnen enthousiast gemaakt, die kopen ook lekker bij hun. En weer anderen bouwen hun eigen bedrijf op. Geven workshops, doen online activiteiten en hebben een eigen website. Wie dat wil kan persoonlijke coaching van mij krijgen. Met mijn bedrijfskundige achtergrond is dat best handig. 
En weet je wat nu zo leuk is? We hebben het samen vooral zo leuk. Een paar reacties uit het team naar aanleiding van de team middag op zaterdag 19 juni. Een klein deel van het team was aanwezig. Door Corona niet de grootse dag die we gehoopt hadden. Komt later in het jaar wel weer.
Ook ik werd verwend door het team met leuke attenties. 
Reacties n.a.v.de teamdag en of het Tulpenteam:

De verbintenis, elkaar stimuleren en inspireren en samen
bezig zijn. Een warm bad. De gezelligheid. Het delen van andere dingen met
elkaar. Ook niet hobby gerelateerde dingen. 

Als je na het lezen van dit lange verhaal zoiets hebt van daar wil ik meer van weten. Stuur me dan een mailtje dan spreken we een keertje (telefonisch) af. Je bent van harte welkom in dit SUper gezellige team.

Leuk dat je mijn blog bezoekt. 
Veel plezier en inspiratie!
Heb je vragen? Mail me gerust.
Wil je tips en nieuws ontvangen?
Wil je iets bestellen? Mail me of bezoek mijn webshop.
Kom je ook bij het Stampin’ Up! Tulpenteam?
Liefs Ellen.
  
Een overzichtje van alle nieuwe sets die juni 2021 door Stampin’ Up! uitgebracht zijn.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.