Stempelschatten bloghop met de zomer in gedachten, dat wordt genieten.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Stempelschatten bloghop met de zomer in gedachten, dat wordt genieten.

handgemaakte kaarten van Ellen Liefting speciaal voor jou gemaakt

Vandaag een gezellige zomerse bloghop met het team van de Stempelschatten.
In die geweldige collectie met zoveel stempels en andere mooie materialen van Stampin’ Up! zijn er wel eens stempelsets die je wat minder voorbij ziet komen in de sociale media. Met deze groep willen we daar graag de aandacht op vestigen. 
De Nederlandse set Wensbloemen, 155403 is een voorbeeld van zo een set. Je zag ze eerst veel voorbij komen in voorbeelden. Nu iets minder. De Engelstalige set heet trouwens Garden Wishes. Ook daarop kan je meer inspiratie opdoen. 
Voor deze kaartjes heb ik gebruik gemaakt van een techniekje die Marianne tijdens de online teams bijeenkomst van het Stampin’ Up! Tulpenteam heeft gegeven. SUper leuk om met een aantal enthousiastelingen samen online aan de slag te gaan. Wat is het toch geweldig om de ontwikkeling van een ieder te zien. En de gezelligheid en verbondenheid die er onderling is. In goede en slechte tijden zijn we er voor elkaar. Vanaf 3 augustus begint te SAB periode met een extra aantrekkelijke instap korting. Wil je er meer van weten? Je weet me vast te vinden.
Het gebruik van een stamparatus is onmisbaar om deze techniek goed uit te voeren. Binnen kort maak ik een filmpje met deze of een andere variant van deze techniek.
Dat bijtje is toch te leuk……

Wat wens jij? 
Deze techniek kan je natuurlijk ook met veel andere sets uitvoeren. De komende dagen zie je op mijn instagram en facebook meer voorbeelden voorbij komen. Omdat ik een aantal dingen aan ga passen op op mijn site en blog kom ik wat tijd te kort om iedere dag te bloggen. Ook voor mij heeft een dag maar 24 uur. Keuzes maken…….
Geniet van de zomer.!
Hop je gezellig door naar meer zomerse inspiratie van de stempelschatten collega’s?


Leuk dat je mijn blog bezoekt. 
Veel plezier en inspiratie!
Heb je vragen? Mail me gerust.
Wil je tips en nieuws ontvangen?
Wil je iets bestellen? Mail me of bezoek mijn webshop.
Kom je ook bij het Stampin’ Up! Tulpenteam?
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.