Een creatieve inspiratie bundel om 5 originele projecten te maken.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Een creatieve inspiratie bundel om 5 originele projecten te maken.

Op zaterdag 17 en zondag 18 juli vond  in een besloten facebook groep diverse workshops plaats. De nieuwste inspiratie bundel stond in de hoofdrol. De komende tijd ga je vast projecten van de designers of de cursisten voor bij zien komen. Wil je de uitleg en toegang tot de filmpjes alsnog ontvangen? Neem even contact op. Plaats een bestelling van minimaal 40 euro en je ontvangt dit gratis. Collega demo of even geen bestelling, voor 10 euro heb je uren workshop plezier. 
En geniet je nu lekker van de zomer? Wacht dan even met bestellen tot 3 augustus. Dan gaat de nieuwe najaars catalogus live en mag je bij iedere 60 euro een kadootje uitkiezen. Tm. eind september loopt deze SAB actie. Je catalogus heb ik wel voor je klaar liggen.

Leuk dat je mijn blog bezoekt. 
Veel plezier en inspiratie!
Heb je vragen? Mail me gerust.
Wil je tips en nieuws ontvangen?
Wil je iets bestellen? Mail me of bezoek mijn webshop.
Kom je ook bij het Stampin’ Up! Tulpenteam?
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.