Scheuren maar en dan nog leuke projecten maken, ja het kan echt.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Scheuren maar en dan nog leuke projecten maken, ja het kan echt.

Wat bedoel je nu met scheuren? Gewoon stuk maken? Ja hoor niets meer of minder. Gewoon lekker papier in stukjes scheuren. Nou ja wel met een beetje beleid.

Hieronder veel voorbeelden met deze techniek. In dit blogbericht vertelde ik al dat ik geïnspireerd was door Stampin’ Up! Tulpenteam lid Marianne. 
In dit blog bericht laat ik je nog een paar voorbeelden zien. Ik maakte er ook een facebook live opname van. Daarin leg ik alle tips en trucs uit. Kijk daar vooral even naar. 
En natuurlijk kan je deze techniek met heel veel andere sets ook doen. Maak een mooie grote kaart. Of ga juist voor een leuk doosje met labeltjes. Leef je lekker uit. En deel jouw scheurwerken heel graag met ons. Veel plezier met scheuren.
Maak ook eens een leuke set met kleine kaartjes. 

Leuk dat je mijn blog bezoekt. 
Veel plezier en inspiratie!
Heb je vragen? Mail me gerust.
Wil je tips en nieuws ontvangen?
Wil je iets bestellen? Mail me of bezoek mijn webshop.
Kom je ook bij het Stampin’ Up! Tulpenteam?
Liefs Ellen.
  
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.