Workshop Pakketten voor najaar en andere tips

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Workshop Pakketten voor najaar en andere tips

Tijdens deze YouTube live vertelde ik onder ander wat je komend najaar in ieder geval kan verwachten van atelier bij-Ellen.


Kijk de uitzending terug door op de foto te klikken.

Ook maakte ik dit leuke kaartje tijdens de live. De mooie tekst is van een hele speciale set die komend SAB periode te verdienen is als speciaal host geschenk. Organiseer een party en laat iedereen lekker bestellen. Bij een totaal bedrag van € 375,= aan bestellingen ontvang je die mooie set. Informeer gerust naar de mogelijkheden. En bestel je als demonstratrice voor 375 euro dan ontvang je hem ook.

Een nieuw workshoppakket voor thuis. Het GGTje , Gewoon Gezellig Thuis pakket. Makkelijke, mooie en leuke pakketjes waar je met een paar eigen materialen er bij leuke kaarten kan maken.
Het pakket wat ik tijdens mijn live liet zien is gemaakt met de stansen van Floral Squares. Een hele mooie set in combinatie met de All Squared Away stempelset. Vanaf 3 augustus 2021 loopt de SAB periode van Stampin’ Up! tot eind september. Leuk om bij je bestelling vanaf 60 euro een cadeautje uit te kiezen.
Wil je een catalogus? Heb je vragen? Wil je iets bestellen? Laat het me weten.


Tijdens de live lichte ik ook alvast een beetje de sluier op van de andere pakketten die je komende tijd van me kunt verwachten. Met de nieuwe site komen de pakketten ook duidelijker in beeld en makkelijker aan te schaffen. Ook eerder uitgegeven pakketten met geweldige technieken zijn dan weer te bestellen.

Komende week gaan de walking stampers op pad. Heb je een vraag of iets anders? Mail me graag even, dan probeer ik zo snel mogelijk te reageren.


Dankjewel voor het volgen van dit kanaal.
www.ellenliefting.nl

Leuk dat je mijn blog bezoekt. 
Veel plezier en inspiratie!
Heb je vragen? Mail me gerust.
Wil je tips en nieuws ontvangen?
Wil je iets bestellen? Mail me of bezoek mijn webshop.
Kom je ook bij het Stampin’ Up! Tulpenteam?
Liefs Ellen.
  
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.