5 projecten met de BlackBerry Beauty suite van StampinUp

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

5 verschillende projecten maken met de Blackberry beauty suite. Het Kies voor kleur thuisworkshoppakket is de basis. Foto's en of opname en laat je inspireren.

5 projecten met de BlackBerry Beauty suite van StampinUp

Het thuisworkshop pakket van bij Ellen heet Kies voor Kleur. Gewoon omdat kleur geven aan je leven en projecten zo leuk is. Tijdens deze YouTube live maakte ik 5 projecten met de materialen uit het pakket. Normaliter worden deze workshops niet openbaar op mijn kanaal gezet. Ergens verborgen voor de kopers van de pakketten. Echter soms is het leuk om iedereen te laten genieten van leuke projecten. Cadeautje van mij.

collage kaarten met het Ephemera pack Black beauty

In dit bericht meer foto’s met de mooie producten uit het Kies voor kleur pakket. Het papier Blackberry beauty, 156458 staat hierbij in de hoofdrol. Ik combineer het met speciaal kurk papier, 156393 en een goud vellum, 156471. Het leuke van een materialen pakket is dat er van alles in zit. Je hoeft niet gelijk een heel pak aan te schaffen. En vind je iets wel heel erg mooi dan kan je altijd nog meer ervan bestellen. Dit keer dus een openbare opname van de projecten. Gratis door iedereen te bekijken. Wil je eerdere opnames van bepaalde pakketten zien dan zijn deze via deze site te koop. Wil je meer informatie erover laat het me weten.

De foto’s van de projecten die ik vooraf en tijdens de YouTube live maakte. Kijk de uitzending rustig terug en ga lekker zelf aan de slag. Wil je het pakket nog bestellen, zolang de materialen beschikbaar zijn is dit mogelijk.

fb live workshop
Maak 5 projecten met de blackberry beauty suite

Als de creatieve pakketten je aanspreken neem dan zeker een kijkje op deze site bij de pakketten. Er staan dit najaar een aantal pakketten in de planning.

Het Kies voor kleurpakket van oktober is een pakket om een eigen adventslinger te maken. De doosjes worden voor je uitgestansd. Je gaat ze alleen nog heerlijk versieren en bijvoorbeeld aan het mooie lint wat in het pakket zit ophangen. Je kan hier bijvoorbeeld snoepjes indoen. Visite of jijzelf kan dan het pakketje van de dag openen of meenemen.

Dit is een heel ander pakket dan het grote advent pakket. Dit wordt een mand voor met creatieve cadeautjes. Iedere dag iets leuks doen. Een kado voor jezelf om te krijgen, er iets mee te maken en vervolgens weer weg te geven. Dit is voor iedereen te doen. Ook als je helemaal geen creatieve materialen hebt kan je meedoen. Een schaar is wel handig. Binnenkort maken we een filmpje om een tipje van de sluier op te lichten. De pakketten kunnen vanaf nu besteld worden. Uitlevering is vanaf eind november.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.