3 Vrolijke viooltjes pakjes

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

3 Mini melkpakjes met het design van de vrolijke viooltjes van StampinUp. Met uitleg op papier en in film.

3 Vrolijke viooltjes pakjes

Kleine doosjes, pakjes, zakjes of andere verpakkingen. Wie houdt er niet van? Als creatieveling zijn we er in ieder geval gek op. Om te maken, weer weg te geven en dus ook om te krijgen. In dit bericht lees je er alles over.

mini melkpakjes, doosjes met de vrolijke viooltjes in de hoofdrol

Deze doosjes heb ik al vaker gemaakt en laten zien. Echter iedere keer zijn ze weer anders en ook leuk om de technieken weer even op te frissen. Tijdens een facebook live die niet helemaal vanzelf ging maakte ik 2 doosjes. De groene was een voorbeeld vooraf. Ik heb de opnames inmiddels gemonteerd zodat je ze achter elkaar terug kunt kijken op YouTube.

En ja jij kan dit ook. Echter een goede snijmachine is wel heel fijn. Heb je die niet? Denk er dan eens over na om die investering te doen. Voor 30 euro wordt de super snij en ril machine van Stampin’ Up! de jouwe. Neem eens een kijkje in de leuke Stampin’ Up! webshop van mij.

Klik op de foto hierboven of ga naar YouTube via deze link. https://youtu.be/c36Cz537hlA

Voor veel workshops maak ik handige werkbladen zodat je er thuis ook mee aan de slag kunt gaan. Voor een workshop in het voorjaar maakte ik dit werkblad. De afbeeldingen zijn paas gerelateerd, de uitvoering blijft hetzelfde. Belangrijk om te weten dat de zijkanten en dus ook de bodem voor dit model 3,5 cm is. Dat is je uitgangspunt. De hoogte kan je zelf aanpassen zoals jij het wilt hebben.

Wil jij ook weer eens gezellig een dagje aan de slag? Iets creatiefs maken, bijkletsen met je vriendin. Een paar uurtjes of een hele dag. Kijk voor het aanbod van workshops op de speciale workshoppagina.

Ik wens je heel veel plezier met het maken van leuke doosjes of melkpakjes. Net hoe jij het wilt noemen. En wil je het liever zien hoe ik ze maakte? Kijk dan vooral deze opname even terug.

Product List
Stempelset Klarsicht Vrolijke Viooltjes (Niederländisch)
€ 30,00
Vrolijke Viooltjes Productpakket (Nederlands)
€ 62,00
Pansy Petals 12" X 12" (30.5 X 30.5 Cm) Designer Series Paper
€ 14,00
Take Your Pick
€ 12,00
Paper Snips
€ 12,00
Paper Trimmer
€ 30,00
Clever Clasps
€ 9,00

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.