Creatieve sets en kaartenmaakset voor beginnende en gevorderde stempelaars erg leuk. Petal Notes vandaag!

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Eenvoudige projecten met een complete set

Creatieve sets en kaartenmaakset voor beginnende en gevorderde stempelaars erg leuk. Petal Notes vandaag!

Deze week wil ik je graag meer vertellen en laten zien over de nieuwste “kits” of complete pakketten, sets het is maar hoe je het noemen wilt. Deze maand breng ik zelf geen Kies voor Kleur pakket uit. Wil je toch met een lekker pakket aan de slag dan raad ik je deze kits van harte aan. 
De volgende Kies voor Kleur wordt een speciale editie. Dit keer een combinatie pakket met een nieuwe #5xAnders bundel. Ook komt er weer een workshop dag bij. Reserveer alvast zaterdag 17 juli in je agenda met zelfs een uitloop naar de 18e. Het wordt weer een combinatie van Online en atelier activiteit. De Plantenpost suite, catalogus pagina 81 grote catalogus onder de Engelse titel Plentiful Plants en in de Nederlandse catalogus op pagina 15. Meer details volgen binnenkort.
Deze week dus de superleuke nieuwe kits. Ze staan niet in de catalogus, zijn actueel in de webshop te bewonderen.

Er zijn diverse verschillende kits. Ze zijn zeer compleet. Er zit een inktje, een stempelblok, stempels, plakmaterialen en natuurlijk kaarten, en of doosjes, touw en andere versieringen in. Ideaal om mee te nemen op vakantie of om jezelf lekker te gunnen als je niet weg gaat. Een schaartje meenemen is wel handig. Bij iedere kit is een leuk instructie filmpje gemaakt. 
De hobbysets, de  kits met stempels en inkt kosten € 23,=
De kaartenmaaksets, kits zonder stempels, de teksten zijn alvast voor je gestempeld, 
deze kosten € 14,50.
Liever niet alleen thuis aan de slag? Bestel de kit van je keuze en kom gezellig in het atelier er mee werken. Op zaterdag 10 juli is dit mogelijk. Van 10.00- 13.00 uur gaan we er mee aan de slag. We maken eerst de basis projecten uit de kit. En ook zal ik andere mogelijkheden laten zien met extra materialen die er bij passen. Natuurlijk maken we er een gezellige ochtend van compleet met wat lekkers. Deze ochtend kost € 32,50 ( inclusief de kit van 23 euro) Bestel uiterlijk 28 juli jouw kit en reserveer je plekje. Mail info@bij-ellen.nl.
Vandaag laat ik je graag de voorbeelden zien met de kaartenmaaksets:
KAARTENMAAKSET PETAL NOTES

€ 14,50

Met deze set ben ik aan de slag gegaan. En ook het Tulpenteam is hier mee aan de slag gegaan.
Er zijn nog 2 andere Kaartenmaaksets te koop: 
Leuk dat je mijn blog bezoekt. 
Veel plezier en inspiratie!
Heb je vragen? Mail me gerust.
Wil je tips en nieuws ontvangen?
Wil je iets bestellen? Mail me of bezoek mijn webshop.
Kom je ook bij het Stampin’ Up! Tulpenteam?
Liefs Ellen.
  
Alle kits en kaartenmaakset zoals ze in juni 2021 te bestellen zijn. Voor deze sets is op=op.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.