#countdownjaarcatalogus #nog4dagentegaan in de bloghop van Nederlandse Stampin’ Up! collega’s met het thema lente,

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

#countdownjaarcatalogus #nog4dagentegaan in de bloghop van Nederlandse Stampin’ Up! collega’s met het thema lente,

Deze keer valt de bloghop samen met een leuke serie waarin we aftellen naar de opening van de nieuwe jaar catalogus van Stampin’ Up! #countdownjaarcatalogus. Vandaag al weer dag 4. 

 data-original-
Alle dagen is een ander product in de hoofdrol. Alle 7 dagen worden dezelfde projecten gemaakt. De basis uitleg vind je terug in dit blogbericht. In mijn facebook live van donderdag 29 april maakte ik de 3 verschillende projecten met de stempelset Flowers of friendship in combinatie met de pons. Je kan deze opnamen vanaf zaterdag op mijn blog en YouTube terug zien.
Deze geweldige Nederlandse stempelset geeft je toch helemaal het lentegevoel? Als stempelset te koop, 157031 of in combinatie met de stansen, 158182. Viooltjes in de tuin, in potten of in een stukje op tafel. Nou ja dat zijn natuurlijk de echte. Wij maken ze op papier. En dan wel in alle kleuren die wij mooi vinden.

Fresh Fresia viooltjes, hoe leuk.

De nieuwe groen kleuren van de incolors zijn zo mooi. De andere kleuren trouwens ook….
Kijk verder in het bericht hoe je een leuke set met al deze kleuren aan kunt schaffen.
Ook deze maand gaan we je weer volop inspireren met vele Nederlandse collega’s samen. We hebben allemaal iets gemaakt met het thema lente. Kijk dus vooral door verder in dit bericht. Je komt daar de lijst met deelnemers tegen om door te hoppen.
<<<<<<je bent nu bij Ellen Liefting.
Hop je door naar Hillery?

2

3 opmerkingen
Leuk

Opmerking plaatsen
Hop je gezellig door naar collega Hillery Schaad?

Vind je de nieuwe kleuren ook zo mooi? Dan is dit echt iets voor jou. De In Colorclub 2021 bij-Ellen

Het 15e thuis workshoppakket is al weer in de maak. Dit keer weer gecombineerd met een Online workshop dag, zaterdag 29 mei gaan we hele leuke projecten maken. Wil jij mee doen met een super compleet workshoppakket? Reserveer dan jouw pakket en doe mee! Je leest er hier meer over.

De viooltjes nog eens op een voorbeeldvel uitgewerkt.
Vanaf 4 mei gaat de nieuwe catalogus live en kan ook jij deze mooie materialen bestellen. Je catalogus kan je als klant bij mij in het atelier ophalen. Liever opsturen? Geen probleem. Heb je het afgelopen half jaar voor min. 50 euro besteld dan stuur ik hem graag naar je op. Nog geen klant, ik vraag 5 euro vergoeding voor het opsturen en de catalogus. Bij je volgende bestelling vanaf 50 euro verreken ik deze kosten.
Word je heel erg enthousiast van alle mooie nieuwe materialen in de catalogus? Misschien is het dan een idee om in mei in het Stampin’ Up! Tulpenteam in te stappen. Met deze geweldige instapactie is de verleiding wel heel erg groot. 
 data-original-

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.