#countdownjaarcatalogus #nog5dagen met nu de stempelschatten bloghop met als thema embossen

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

#countdownjaarcatalogus #nog5dagen met nu de stempelschatten bloghop met als thema embossen


In iedere catalogus zitten stempelsets wat ware schatten zijn. Tenminste zo zien wij dat. In deze bloghop laten wij onze schat zien. We doen dat dit keer door allen ook aan de slag te gaan met de techniek embossen. Lees vooral verder en je vindt de lijst met namen van collega’s die je allemaal willen inspireren.

Embossen wil eigenlijk niets meer of minder zeggen dan verhogen. En dat kan je dus op heel veel manieren doen. In dit blogbericht laat ik verschillende mogelijkheden zien. Dit bericht is er één in een serie van 7 waarin ik aftel tot de start van de nieuwe Stampin’ Up! jaarcatalogus op 4 mei.
Vandaag werk ik met de stempels en stanzen van de set Quiet Meadow bundle, 155847. Geweldige stempels met hele bijzondere stansen er bij. Ik heb gewerkt met de nieuwe In Color Soft Succulent in combinatie met wit. Wat een geweldige kleur. Heb je interesse in de nieuwe kleuren? Kijk dan vooral even op deze speciale In Color pagina. Een leuk pakket om gelijk een goede start te maken.

Ik heb voor dit bericht 4x een zelfde doosje gemaakt met 4 verschillend technieken. Voor het doosje hierboven heb ik het papier eerst gerild voor de vorm van het doosje en daarna koud geembossed m.b.v. een embossing mal. Een mooi geribbeld, verdikt effect.

Bij dit doosje/tasje heb ik de stans gebruikt om reliëf in het papier aan te brengen. Je kan met stanzen dus ook embossen naast het reguliere snijden.

Voor dit doosje heb ik de bloemen gestempeld met Versamark Inkt, daarna bestrooid met wit embossing poeder en dit verhit met de heattool. Daarna heb ik de groene kleur erover heen gesponsd met de bloemen daarna weer schoon geveegd.
Het vierde tasje was gewoon gestempeld, meerdere laagjes over elkaar wat ook weer diepte geeft.
Iedere donderdag om 10 uur ga ik live via mijn Facebook pagina. Deze week ga ik aan de slag met de 3 verschillende projecten die je deze week steeds terug ziet komen. De flowers of Fiendschip bundel, stempels met een pons, is die dag de set waar ik mee ga werken. Leuk als je live mee kijkt. En anders vind je het later terug op mijn YouTube kanaal.
Wil je meer projecten zien met leuke embossing technieken? Neem dan zeker ook even een kijkje op het blog van de onderstaande collega’s:


Naast de tasjes maakte ik ook 3 kaartjes met dezelfde materialen. 

En zoals de hele week laat ik ook nog een paar labeltjes zien. Zijn het geen schatjes?
Vanaf 4 mei gaat de nieuwe catalogus live en kan ook jij deze mooie materialen bestellen. Je catalogus kan je als klant bij mij in het atelier ophalen. Liever opsturen? Geen probleem. Heb je het afgelopen half jaar voor min. 50 euro besteld dan stuur ik hem graag naar je op. Nog geen klant, ik vraag 5 euro vergoeding voor het opsturen en de catalogus. Bij je volgende bestelling vanaf 50 euro verreken ik deze kosten.
Word je heel erg enthousiast van alle mooie nieuwe materialen in de catalogus? Misschien is het dan een idee om in mei in het Stampin’ Up! Tulpenteam in te stappen. Met deze geweldige instapactie is de verleiding wel heel erg groot. 

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.