#countdownjaarcatalogus #nog3dagentegaan met vandaag de Flowers of friendship projecten van mijn Facebook live in de hoofdrol.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

#countdownjaarcatalogus #nog3dagentegaan met vandaag de Flowers of friendship projecten van mijn Facebook live in de hoofdrol.

In de serie #countdownjaarcatalogus vandaag de projecten die ik tijdens mijn facebook live van donderdag 29 april maakte.  De bundel Flowers of Friendship stond hierin centraal.

Een gezellig label, bijvoorbeeld om aan het kadotasje te doen.

Een techniekje extra. Helaas stond het beeld tijdens de opname even vast.

De bloemen uitgeponst en op het tasje geschikt.
Wil je weten hoe ik deze projecten maakte? Kijk dan zeker de opname even terug. Het is een ongemonteerde opname. 

Vanaf 4 mei gaat de nieuwe catalogus live en kan ook jij deze mooie materialen bestellen. Je catalogus kan je als klant bij mij in het atelier ophalen. Liever opsturen? Geen probleem. Heb je het afgelopen half jaar voor min. 50 euro besteld dan stuur ik hem graag naar je op. Nog geen klant, ik vraag 5 euro vergoeding voor het opsturen en de catalogus. Bij je volgende bestelling vanaf 50 euro verreken ik deze kosten.
Word je heel erg enthousiast van alle mooie nieuwe materialen in de catalogus? Misschien is het dan een idee om in mei in het Stampin’ Up! Tulpenteam in te stappen. Met deze geweldige instapactie is de verleiding wel heel erg groot. 

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.