5 kleur combinaties met eenvoudige stempelafdrukken met de set Hof van Eden van Stampin’ Up!

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Kleuren combineren in eenvoudige stempel afdrukken.

5 kleur combinaties met eenvoudige stempelafdrukken met de set Hof van Eden van Stampin’ Up!

Hoe maak je een geheel met verschillende afdrukken zonder dat het een zootje wordt? Ja dat is soms best lastig. Bij sommige sets is het mooi om langs elkaar te stempelen. Zeker niet door elkaar. Dan gaan we vaak aan de slag met de techniek maskeren. Vandaag niet. Vandaag gaan we juist veel laagjes door elkaar stempelen voor een bijzonder resultaat.

hof van eden
5 kleuren combinaties

Tijdens een facebook live ben ik aan de slag gegaan met een serie verschillende combinaties. De eerste in de herfsttinten was het uitgangspunt. Deze had ik al eerder laten zien. Het gezellige van een Facebook Live uitzending is dat ik hulp kan vragen van de kijkers. Zo ontstonden de leukste kleur combinaties. De link naar de opname vind je hier. Dan zie je ook hoe ik het opbouw en de kleuren combineer.

5 kleur combinaties met eenvoudige afdrukken https://youtu.be/r3NvJsNrT2g

Deze stempelset leent zich ervoor om met deze techniek aan de slag te gaan. De kunst is om er geen zootje van te maken. Op tijd stoppen. Goed kijken of de balans er in blijft. Ga vooral lekker uitproberen met de materialen die je hebt. Combineer verschillende stempelset met de kleuren inkt die je hebt. En mis je toch nog iets? Dan zorg ik graag dat je die niet meer mist.

Deze kaarten heb ik allen gesneden van Thick Basic white. De hoekjes heb ik afgerond. Leuke kaartjes om bij een cadeautje te doen. En je kan natuurlijk ook een leuk eenvoudig kado zakje zo even opleuken.

cadeau zakjes opleuken

Doet me gelijk denken aan het geweldige advent pakket wat nog steeds te bestellen is. In de geweldige mand komen 25 leuke cadeautjes voor jou. 25 verschillende, eenvoudige, korte workshops waardoor jij een onvergetelijke decembermaand gaat beleven.

advent pakket
Vind je de stempels, de stansen en of het papier van de nieuwste serie Hof van Eden helemaal geweldig? Het is vanaf nu te bestellen. Doet het denk ik ook erg leuk onder de boom…..
Hof van Eden stempels, stansen, papier en glimmende diamantjes

Het papier is trouwens te koop zolang de voorraad strekt. De stempelset zal je het hele voorjaar ook voorbij zien komen.

Graag vertel ik je persoonlijk meer over de geweldige “instap” super korting actie die nu is begonnen en tot eind november loopt. Deze actie https://s.tamp.in/BIBi5s bied jou de mogelijkheid om bij een investering van € 100,= je bedrijf te beginnen. Of je basis assortiment om te gaan stempelen aan te schaffen. Of om nou echt die hele serie inkten te kopen. Je mag dan namelijk voor € 175,= aan materialen uitkiezen. En het wordt franco bij jou thuis bezorgd. Heb je interesse om Stampin’ Up! demonstratrice te worden? Wil je je aansluiten bij een super gezellig team? Ik vertel je er graag meer over. Stuur me een berichtje via de app 06 5753 6025 of een mailtje info@ellenliefting.nl. Schrijf er gelijk bij wanneer je het beste gebeld kan worden. Ik vertel je er graag meer over.

Ook kan je gelijk zelf alles in orde maken. Via deze link kom je op de pagina om je aan te melden. Betaling kan via een creditcard of een paypal account.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.