5 kadoverpakkingen tips

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

5 kadoverpakking in kerstsfeer

5 kadoverpakkingen tips

De maand van de kadootjes en feestjes komt er aan. Wat gaan we iedereen geven? En nog leuker misschien wel: hoe gaan we dit geven. Vaak blijft het bij geld, een kadobon of een flesje. Wellicht ook wel een leuk kado om origineel in te pakken. Ik ga jullie in dit bericht hoop ik inspireren.

kadoverpakkingen tips

Dit blogbericht is een onderdeel van een bloghop van de Stempelschatten. We hebben allemaal wel van die pareltjes in onze kast staan waar we graag mee aan de slag gaan. Misschien van die sets die je niet zoveel voorbij ziet komen en waar we je graag op willen attenderen. Lees dus vooral verder om ook een kijkje te nemen op de bloggen van collega Stampin’ Up! demonstratrices. We zijn allemaal aan de slag gegaan met het thema “CADEAUVERPAKKING / TRAKTATIES”.

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Neem zeker ook een kijkje in de blogberichten van mijn Stampin’ Up! collega’s. Wij inspireren jou graag met onze stempelschat.

Voor deze reeks van cadeauverpakkingen heb ik gekozen voor het thema kerst. Het is tenslotte over een maand zover. Natuurlijk zijn alle projecten het jaar rond goed te gebruiken. De Stampin’ Up! stempelset Snow Wonder, 153344 is een geweldige set die al even mee gaat. Hij was zo mooi dat hij een afgelopen jaar van de herfst catalogus weer terug kwam. De stempels alleen zijn top. En als je de stanzen erbij koopt heb je een geweldige combinatie voor heel veel verschillende projecten. De stansen, snow time dies, 153564 snijden vele stempels uit en er zit een leuke sterren rand bij om te embossen.

De eerste tip is het bestempelen van kraft zakjes. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Leuk om een kaartje in te geven. Geld in te doen. Of een leuke kadobon. En heb je van die grote zakken, daar passen dus prima 2 flessen wijn in. Is wel even anders binnen komen toch? Maak het of met lintjes, knijpers en uitgestansde afdrukken.

kadopapier opleuken

De derde tip is het maken van een schilderijtje. Geef als kado eens een leuk zelf gemaakt cadeautje. Deze tip, het idee is een onderdeel van de nieuwste #5xAnders creatieve bundel. Het idee is van designer Hester Mooy. Verderop in dit bericht lees je er meer over.

collage kaart

De vierde kadoverpakking tip is een leuk doosje/ enveloppe die ik maakte naar aanleiding van een theeverpakking in een restaurant. Tijdens mijn facebook live van donderdag 25 november ging ik er mee aan de slag. Of kijk de opname later terug via mijn YouTube kanaal.

De vijfde kado verpakking is de geweldige pillowbox. Met deze stans maak je zo de leukste verpakkingen.

pillowbox

Misschien heb je interesse in één van de gebruikte producten? Ik heb hier een overzichtje gemaakt. En wil je meer over een bepaald product weten. Ik lees het graag.

Product List
Snow Wonder Cling Stamp Set
€ 27,00
Snow Time Dies
€ 40,00
Pretty Pillowbox Dies
€ 41,00

Vanaf 1 december begint de uitverkoop van een aantal producten uit de najaar catalogus. In de pdf vind je de producten en het korting percentage. Hele kleine lettertjes….Bij deze producten is het altijd op=op. Wil je iets heel graag hebben? Dan raad ik je aan om op 1 december heel vroeg je bestelling zelf in mijn webshop te plaatsen. Ook kan je je wensen aan mij door mailen. Ik probeer dan zeker jouw wensen voor de aanbiedingsprijzen te regelen Geef het z.s.m. door. Ik ga 1 december bestellen en daarna wanneer het zo uit komt.

december aanbiedingen

De nieuwste creatieve inspiratie bundel #5xAnders is vers van de plank. Je krijgt hem gratis bij een bestelling vanaf 40 euro. En hij is ook te koop voor 10 euro.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.