Workshop weekend met de nieuwste #5xAnders inspiratie bundel, Suite plantenpost in de hoofdrol.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Workshop weekend met de nieuwste #5xAnders inspiratie bundel, Suite plantenpost in de hoofdrol.

Op zaterdag 17 en zondag 18 juli vinden er in een besloten facebook groep diverse workshops plaats. De nieuwste inspiratie bundel staat in de hoofdrol. De komende tijd ga je vast projecten van de designers of de cursisten voor bij zien komen. Wil je de uitleg en toegang tot de filmpjes alsnog ontvangen? Neem even contact op. Plaats een bestelling van minimaal 40 euro en je ontvangt dit gratis. Collega demo of even geen bestelling, voor 10 euro heb je uren workshop plezier. 

Leuk dat je mijn blog bezoekt. 
Veel plezier en inspiratie!
Heb je vragen? Mail me gerust.
Wil je tips en nieuws ontvangen?
Wil je iets bestellen? Mail me of bezoek mijn webshop.
Kom je ook bij het Stampin’ Up! Tulpenteam?
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.