All Squared Away, Stansen en stempelen de perfectie combinatie voor geweldige resultaten.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

All Squared Away, Stansen en stempelen de perfectie combinatie voor geweldige resultaten.


Welkom bij de Facebook-hop van Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices. Geen thema deze maand; ik heb ervoor gekozen om met de set All Squared Away aan de slag te gaan . Klik op onderstaande link om naar Miranda Wijmer- Westerhof te gaan:  https://www.facebook.com/mirandawijmer

Naast dat ik dit bericht op Facebook geplaatst heb deel ik het ook nog in dit blogbericht. Van hieruit kan je weer terug naar facebook om bij de collega’s inspiratie op te doen. 
Verderop in dit bericht vind je de linken naar de andere collega’s.

Voorbeelden van handgemaakte kaarten van Ellen Liefting

Nieuwsgiering hoe ik deze kaartjes maakte? Kijk dan de opname even terug via mijn YouTube kanaal. Klik op bovenstaande foto voor de opname.
Deze kaartjes maakte ik als voorbereiding. Calypso Coral is hier de hoofdkleur. Heb papier is ook weer van de perziken.
 data-original-

Geen thema of aan de slag met het thema natuur. Vond ik wel een leuke om met deze set te doen. De laatste 2 Facebook live van mij ben ik met deze leuke stansen en stempels aan de slag gegaan. Ik inspireer je graag om de diversiteit van deze set te laten zien. Wil je er meer over zien en weten hoe ik het gemaakt heb? Neem dan zeker een kijkje op mijn YouTube kanaal. Daar staan diverse filmpjes met onder andere deze set.

Klik op onderstaande linken om terug te gaan naar de facebook hop.
Waar ga ik mee aan de slag? Mooi patroon papier? Zelf stempelen of een combinatie van deze twee. Met de voorbeelden die je in dit bericht ziet kan je alle kanten op. 

Leuk dat je mijn blog bezoekt. 
Veel plezier en inspiratie!
Heb je vragen? Mail me gerust.
Wil je tips en nieuws ontvangen?
Wil je iets bestellen? Mail me of bezoek mijn webshop.
Kom je ook bij het Stampin’ Up! Tulpenteam?
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.