#VrolijkeViooltjes op een kaartje of heb jij ze liever in een pot?

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

#VrolijkeViooltjes op een kaartje of heb jij ze liever in een pot?

Vandaag even een blik op één van de nieuwe Nederlandse stempelsets die vanaf 4 mei voor iedereen beschikbaar is. Wat zijn de viooltjes mooi en de teksten leuk. Het is een geweldige complete set. Mooie stempels, stansen en papier. Ik maakte er een voorbeeld blad mee om e.a. nog beter te kunnen laten zien.

Nog even geduld, je kan hem als klant vanaf 4 mei bestellen. Wil je meer mooie nieuwe producten zien? Reserveer dan jouw catalogus bij mij. Het geweldige dikke boek, aangevuld met een speciale kleine catalogus met alle Nederlandse sets. En natuurlijk doe ik er ook wat leuke dingen bij. Voor mijn kanten ligt een exemplaar klaar. Nog geen klant? neem even contact op, ik regel er graag één voor je. Ik vraag hiervoor € 5,=. Bij je eerste bestelling verreken ik dit bedrag gelijk.
Klik op de foto en lees alles over de nieuwe In Colorclub 2021 van bij-Ellen. Al mooie  nieuwe kleuren kunnen ook bij jou op je werkplek komen. 

Deze geweldige kleur pakketten combineren trouwens ook heel goed met het nieuwe Kies voor kleur pakket. Ja ik heb even veel te vertellen. Ook dit keer zal het pakket in combinatie zijn met een online workshopdag. zaterdag 29 mei gaan we om 10 uur weer van start. Je leest meer over het pakket op de speciale Kies voor kleur pagina.

Heb je al een leuke verlanglijst liggen? Dan is nu bijna het moment om demonstratrice te worden in het Tulpenteam. Vind je de producten mooi en wil je een goede basis set hebben? ook dan is nu het moment om demo te worden. Geen verplichtingen, wel veel extra leuke dingen. Ik vertel je er graag meer over.
Ja je leest het goed. Je investering van 129 euro wordt verhoogt tot 207 euro. Echt waar. Zonder extra verzendkosten. Neem snel contact met mij op en ik vertel je er alles over. Stap tussen 4 en 31 mei in het Stampin’ Up! Tulpenteam in. Je gaat er geen spijt van krijgen.

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.