In color pakketten en een nieuw Kies voor Kleur pakket

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

In color pakketten en een nieuw Kies voor Kleur pakket

Bij de lancering van een nieuwe Stampin’ Up! jaarcatalogus horen ook 5 nieuwe kleuren. Ik heb mooie pakketjes samengesteld die je vanaf nu bij mij kan reserveren. De bestelling kan ik er op 4 mei uitdoen. 

Meer informatie lees je op deze speciale pagina.  Klik op de foto om naar een kort filmpje te gaan met alle informatie over dit pakket. En wil je meer weten, of het pakket reserveren, je weet me vast te vinden. Info@bij-Ellen.nl.

Naast dit nieuwe kleur pakket wil ik ook de aftrap geven voor een nieuw Kies voor Kleur pakket. We gaan het weer live opnemen en daar kan jij ook online bij zijn. Op deze pagina lees je er alles over.
En weet je dat mooie viooltjes papier past perfect bij de nieuwe in colors. En laten die twee nou samen een hoofdrol spelen in het nieuwe pakket….. Ik maakte een handige pagina met wat voorbeelden om het goed uit te kunnen leggen.
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.