Thank you met #ArtGallery in Kylies international highlight bloghop

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Thank you met #ArtGallery in Kylies international highlight bloghop

Internationale guest: welcome. Please use the translator. 

Dankjewel zeggen is mooi. Dankjewel op een kaartje zetten is ook mooi. Vandaag een dankjewel kaartje voor mijn Stampin’ Up! Tulpenteam leden. Omdat ik zo trots op ze ben. En blij voor alles wat we elkaar brengen. Wil je ook bij een creatief team aansluiten door Stampin’Up! demonstratrice te worden? Informeer naar de mogelijkheden. Twee kaartjes zijn inmiddels al op de post naar Carine en Yvonne, mijn teamleiders waar ik blij mee ben en dankjewel wil zeggen.

Geen kaartje is hetzelfde. Hier een smaller pas Partout.
In dit filmpje laat ik zien hoe ik de cirkels maak. Weliswaar met een andere set. De techniek is dezelfde. Wil je meer leren over deze techniek? In het nieuwe Kies voor Kleur pakket van januari komt een uitgebreide uitleg over deze techniek en nog veel meer stappen. Je leert de mooiste schilderijtjes te maken. De uitleg zit in de nieuwe #5xAnders bundel, een special met 7 designers verschijnt 15 januari.

In “onze” VIP fb groep blijven we elkaar inspireren.
Vind je mijn project mooi? Breng dan graag een stem op me uit. Ga naar de site van Kylie en je kan op meerdere projecten stemmen. Dankjewel. ????
 data-original-

Klik op de bovenstaande knop of volg deze link: 

https://www.kyliebertucci.com/2021/01/Internationalhighlightsjanuary2021.html?fbclid=IwAR3p_7G_DPC5qW_lWa4X8uIXPAcyvfcNgY7_gSZYh-4unjpCZq1xXiNVt5c
De stempelset met stansen is vanaf 5 januari te bestellen. Als je de stempels en stanzen samen besteld, € 61,= dan mag je er gelijk een kado bij kiezen uit de SAL-A-Bration catalogus. Geweldig toch?
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.

vanaf 5 januari is deze set te bestellen. Als je de stempels en stanzen samen  koopt ontvang je 10% korting.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.