Stap 3 in de serie van 3 kaarten met een zelfde basis met #ArtGallery van Stampin’ Up!

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Stap 3 in de serie van 3 kaarten met een zelfde basis met #ArtGallery van Stampin’ Up!

5 januari, jehhhh de nieuwe catalogus is live! Vandaag is de shop aangepast en kan je daar de catalogus ook in zien. Liever een papieren exemplaar? Neem even contact met me op.
Vandaag gaan we weer een stapje verder dan de afgelopen 2 dagen. Op de basis kaart is het geweldige designpapier van Fine Art Floral, pagina 33 gebruikt. Uit het design papier een mat gesneden van 14 x 10 cm. Hierop weer de Pool Party strook van 7 x 15,5 cm, rillen op 14 cm en geembossed met de Painted Texture 3D Embossing folder.

Het witte vlak van 9 x 9 cm is met de bestempeld met grote bloem en de randjes met de kleine bloem met versamark inkt. Zilver poeder en verhitten geeft dit mooie resultaat. De bloem is meerdere keren gestempeld in kleur en met versamark en ook zilver gemaakt. 
vragen over de techniek of iets anders? Ik hoor het graag.
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.