Stapelen met doosjes, het resultaat van mijn fb live van donderdag.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Stapelen met doosjes, het resultaat van mijn fb live van donderdag.

Vandaag weer een project geïnspireerd door die geweldig leuke #5xAnders creatieve inspiratie bundel. Dit keer het project van Barbara. In het blogbericht van gister zag je de stapel met doosjes die ik maakte precies zoals Barbara het uitlegde.

Op de doosjes maakte ik wat leuke bloemetjes met de pons van de Flowers of Friendship bundel.
Je kunt de opname natuurlijk heerlijk in jouw tempo terug kijken op mijn YouTube kanaal. Abonneer je je gelijk even.

Lekker mee kijken hoe ik deze stapel maakte en de uitleg gelijk volgen? Kijk dan de opname even terug. Klik op de foto en je wordt naar mijn YouTube kanaal doorgeleid.

Vandaag ben ik met een basis in cm begonnen en wilde ik iets grotere doosje op elkaar. Ik heb gewerkt met designpapier uit de afgelopen SAB periode. Jij hebt vast ook nog wel iets liggen. Leuk om te combineren. Ik heb ze geheel uit het designpapier gemaakt. Een combinatie van patroon en effen kaartkarton is ook erg mooi.
De afmetingen van de papieren voor de 5 doosjes:
Voor de bodem heb ik het papiertje steeds een krappe 2 mm verkleind.
1. Deksel 15 x 15 cm; bodem 14,8 x 14,8 cm.
2. deksel 14 x 14 cm; bodem 13,8 x 13,8 cm
3. deksel 13 x 13 cm; bodem 12,8 x 12,8 cm
4. deksel 12 x 12 cm; bodem 11,8 x 11,8 cm
5. deksel 11 x 11 cm; 10,8 x 10,8 cm.
Maak inkepingen met een pons voordat je ze in elkaar plakt. Ik heb de Stampin’Seal+ gebruikt voor het in elkaar zetten.
Heb je vragen of interesse in een workshop of iets wat ik gebruikte tijdens deze workshop? Ik verneem het graag.
Vanaf 4 mei is de nieuwe catalogus live en kan ook jij deze mooie materialen bestellen. Je catalogus kan je als klant bij mij in het atelier ophalen. Liever opsturen? Geen probleem. Heb je het afgelopen half jaar voor min. 50 euro besteld dan stuur ik hem graag naar je op. Nog geen klant, ik vraag 5 euro vergoeding voor het opsturen en de catalogus. Bij je volgende bestelling vanaf 50 euro verreken ik deze kosten.
Word je heel erg enthousiast van alle mooie nieuwe materialen in de catalogus? Misschien is het dan een idee om in mei in het Stampin’ Up! Tulpenteam in te stappen. Met deze geweldige instapactie is de verleiding wel heel erg groot. 

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.