Stapelen maar! Altijd leuk een stapel met doosjes die bij elkaar passen.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Stapelen maar! Altijd leuk een stapel met doosjes die bij elkaar passen.

Voor het project van vandaag werd ik geïnspireerd door Barbara. Deze leuke doosje beschrijft ze in haar project van de nieuwe #5xAnders bundel. Ik heb gewerkt met nieuw papier wat je kan bestellen als een heel dik pak bij een grote order van jezelf. Of je geeft een leuke party, dit kan ook online. En wordt er voor meer dan 200 euro verkocht dan krijg je daar 10% beloning over. Dit leuke papier kan je dan kopen bijvoorbeeld. Informeer gerust naar de mogelijkheden.
Donderdag 10 uur tijdens mijn Facebook Live ga ik aan de slag met doosjes. Leuk als je live mee kijkt. En anders gewoon later. Morgen zie je het resultaat in ieder geval hier op mijn blog.
Vanaf 4 mei is de nieuwe catalogus live en kan ook jij deze mooie materialen bestellen. Je catalogus kan je als klant bij mij in het atelier ophalen. Liever opsturen? Geen probleem. Heb je het afgelopen half jaar voor min. 50 euro besteld dan stuur ik hem graag naar je op. Nog geen klant, ik vraag 5 euro vergoeding voor het opsturen en de catalogus. Bij je volgende bestelling vanaf 50 euro verreken ik deze kosten.
Word je heel erg enthousiast van alle mooie nieuwe materialen in de catalogus? Misschien is het dan een idee om in mei in het Stampin’ Up! Tulpenteam in te stappen. Met deze geweldige instapactie is de verleiding wel heel erg groot. 

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.