Picture this van Stampin’ Up! in de hoofdrol

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Veel kaartvoorbeelden met de bijzondere stansen set Picture This van Stampinup

Picture this van Stampin’ Up! in de hoofdrol

Een eerste blogbericht via mijn nieuwe site. Ik denk dat het snel gaat wennen. Ik hoop voor jou ook. Heb je tips of kom je iets tegen wat niet zo goed werkt? Dan lees ik het graag. Alvast bedankt hiervoor.

Een favoriet product kiezen

Als een nieuwe catalogus uit komt weet je soms niet waar te beginnen. Waar te kijken. En toch zijn er vaak een aantal producten waar gelijk mijn oog op valt. Ik denk dat jij dat ook wel herkent. De stansen van de Picture this, 155559 op pagina 164 van de grote jaarcatalogus is er een voorbeeld van. In dit blog bericht laat ik je diverse foto’s zien en vind je ook de link naar een gratis online workshop om er mee aan de slag te gaan. Veel plezier alvast.

Combineer de Picture This stansen met het thema wat jou aanspreekt.

Stel dat je naar deze voorbeelden kijkt en denkt oh dat vind ik wel heel leuk. Alleen ga ik dat echt niet zelf maken. Dan maak ik ze graag in opdracht voor je. De voorbeelden gemaakt zoals getoond op deze pagina zijn € 3,50 per stuk. Je kan ze ook in een setje kopen. Meer informatie lees je op deze pagina, zie de tab Home made. De prijs van de kaarten is afhankelijk van de bewerkelijkheid van de kaarten.

Foto’s geven vaak een prima beeld hoe je iets kan maken. Echter soms is het nog fijner om de projecten te zien maken. Regelmatig geef ik via Facebook of YouTube online gratis workshops. Inspiratie filmpjes om jou te laten zien wat je met al je mooie creatieve materialen kan doen. En natuurlijk kan je me altijd mailen als je vragen hebt.

fb live opname met de picture this stansen

En dit keer niet één maar zelfs twee filmpjes met dit product. Via deze link kom je bij de andere opname. https://youtu.be/Cv-iSWZuK7s

Product List

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.