Kleurtechnieken en tips met de #VrolijkeViooltjes waren mijn facebook live van donderdag

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Kleurtechnieken en tips met de #VrolijkeViooltjes waren mijn facebook live van donderdag

De stempels en teksten van de set vrolijke viooltjes zijn geweldig. Je kan er vele verschillende projecten mee maken. De kleur mogelijkheden zijn eindeloos. Tijdens mijn Facebook live maakte ik dit kleuren monster. Kijk hem gerust even terug op Facebook of YouTube.  Volgende week donderdag ga ik met de stansen aan de slag. 

Wil je zien hoe ik deze kleurcombinaties maak? Kijk dan zeker mijn live opname even terug. En daarna ga je zelf vast nog veel meer combinaties maken.
 data-original-
Vanaf 4 mei is de nieuwe catalogus live en kan ook jij deze mooie materialen bestellen. Je catalogus kan je als klant bij mij in het atelier ophalen. Liever opsturen? Geen probleem. Heb je het afgelopen half jaar voor min. 50 euro besteld dan stuur ik hem graag naar je op. Nog geen klant, ik vraag 5 euro vergoeding voor het opsturen en de catalogus. Bij je volgende bestelling vanaf 50 euro verreken ik deze kosten.

Word je heel erg enthousiast van alle mooie nieuwe materialen in de catalogus? Misschien is het dan een idee om in mei in het Stampin’ Up! Tulpenteam in te stappen. Met deze geweldige instapactie is de verleiding wel heel erg groot. 
De laatste dagen van deze super actie zijn begonnen. Wil jij nog meedoen? Neem dan z.s.m. contact met me op. Of ga zelf aan de slag. Alle info en de link naar het inschrijven staan op deze pagina.

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.