Een mannenkaart met #ArtisticallyInked in de Bloghop van de Nederlandse Stampin’ Up! demonstratrices

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Mannen kaarten met artistically inked stempelset van Stampin up. Kunstwerkjes op zich

Een mannenkaart met #ArtisticallyInked in de Bloghop van de Nederlandse Stampin’ Up! demonstratrices

Vandaag doe ik mee met een leuke bloghop met Nederlandse Stampin’ Up! collega’s. We hebben allemaal iets gemaakt rond het thema mannenkaarten.
 Ik vond het dit keer leuk om met een voor mij nog nieuwe set de uitdaging aan te gaan. #ArtisticallyInked een artistieke set met heel veel mogelijkheden. De afbeeldingen hebben het effect van alcohol inkten. Of waterverf effecten. Leuk om in één kleur mee te werken. En dan wel met een 1e of 2e of zelfs 3e afdruk te werken. Ik heb wat verschillende lay-out verwerkt. Ook diverse kleuren vond ik geschikt voor mannenkaarten. Een overzichtje van de kleuren en materialen vind je aan het einde van dit bericht. De basis is een kaartje van 20 x 9,9 cm, rillen op 10 cm. Zo krijg je 3 kaartjes uit een A4. En ze zijn niet te zwaar voor één postzegel.
De nieuwe Nederlandse teksten set #MetEenKnipoog is zo leuk. Ik gebruikte hem op een aantal kaarten.
Ik hoor graag wat jullie ervan vinden. En scrol vooral door naar de link naar de volgende collega. Ook zij vindt het leuk als je haar blog bezoekt. Veel plezier in ieder geval.
Hoogste tijd om door te hoppen naar een andere mannenkaart. Leuk als je door hopt naar het blog van  Jacqueline Bobeldijk
Je bent nu op het blog van Ellen Liefting.
En wil je nog even terug naar het vorige bericht? Je komt van van het blog van Danielle Bennenk:

Morgen op mijn blog een kleuren voorbeeld kaart met de nieuwe Vrolijke viooltjes set. Een hele handige tool om zelf mee aan de slag te gaan. Zie ik je morgen weer? Het fillmpje staat dan ook op YouTube.

Vanaf 4 mei is de nieuwe catalogus live en kan ook jij deze mooie materialen bestellen. Je catalogus kan je als klant bij mij in het atelier ophalen. Liever opsturen? Geen probleem. Heb je het afgelopen half jaar voor min. 50 euro besteld dan stuur ik hem graag naar je op. Nog geen klant, ik vraag 5 euro vergoeding voor het opsturen en de catalogus. Bij je volgende bestelling vanaf 50 euro verreken ik deze kosten.
Word je heel erg enthousiast van alle mooie nieuwe materialen in de catalogus? Misschien is het dan een idee om in mei in het Stampin’ Up! Tulpenteam in te stappen. Met deze geweldige instapactie is de verleiding wel heel erg groot. 
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.