Een geweldige boekenlegger in alle 5 nieuwe In Color 2021-2023 van Stampin’ Up!

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Een geweldige boekenlegger in alle 5 nieuwe In Color 2021-2023 van Stampin’ Up!

Gister, zaterdag 15 mei is de nieuwe #5xAnders creatieve inspiratie bundel live gegaan. 
In de bundel 6 leuke projecten met uitleg van 6 verschillende designers.

In een YouTube live maakte ik de boekenlegger. Een heel leuk cadeautje voor de juf of meester die het dit jaar toch wel heel zwaar had. Of voor die vriendin die niet op vakantie kan en het moet doen met een goed boek in de tuin. Of die vriend die juist wel weg gaat. Kortom ik denk genoeg redenen te bedenken om weg te geven. Plezier met maken.

Wil jij in je mailbox een PDF ontvangen met de uitleg van 6 projecten? Klik op het google forms hieronder, vul het in, verstuur het en je ontvangt het z.s.m. in mailbox. Alvast veel plezier met het maken. 
Vanaf 4 mei is de nieuwe catalogus live en kan ook jij deze mooie materialen bestellen. Je catalogus kan je als klant bij mij in het atelier ophalen. Liever opsturen? Geen probleem. Heb je het afgelopen half jaar voor min. 50 euro besteld dan stuur ik hem graag naar je op. Nog geen klant, ik vraag 5 euro vergoeding voor het opsturen en de catalogus. Bij je volgende bestelling vanaf 50 euro verreken ik deze kosten.
Word je heel erg enthousiast van alle mooie nieuwe materialen in de catalogus? Misschien is het dan een idee om in mei in het Stampin’ Up! Tulpenteam in te stappen. Met deze geweldige instapactie is de verleiding wel heel erg groot. 

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.