De nieuwe #5xAnders creatieve inspiratie bundel is vandaag live, de #InColors2021 staan in de hoofdrol

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

De nieuwe #5xAnders creatieve inspiratie bundel is vandaag live, de #InColors2021 staan in de hoofdrol

Met grote trots presenteer ik graag aan jullie de nieuwe #5xAnders creatieve inspiratie bundel. Wat staan er weer mooie projecten in. Geweldig zoals we met dit keer 6 collega Stampin’ Up! demonstratrices allen onze eigen ideetjes hebben uitgewerkt met de nieuwe kleuren. 6 totaal verschillende projecten waar je vele uurtjes mee aan de slag kunt gaan. De bundel is normaal te koop bij alle designers van de bundel. Deze maand willen we wat extra doen voor onze klanten. Ja je kan hem helemaal gratis ontvangen. Stuur een mailtje en je ontvang een PDF in je mailbox. 
Je kan ook dit formuliertje even invullen dan weet je zeker dat je alles doorgeeft wat ik nodig heb.
 Een aantal producten waar ik mee gewerkt heb vind je onderaan dit bericht.
Dit project heb ik gemaakt. Wil je weten hoe je dit maakt? meld je aan voor de nieuwsbrief, stuur mij een mailtje en ik stuur de de PDF toe.
Diegenen die de In Color club hebben aangeschaft krijgen deze geweldige special bij hun pakket afgedrukt. 

Ook nieuw deze keer is dat een aantal projecten live opnieuw worden gemaakt door de designers en dat dit online te volgen is.  Hou het YouTube kanaal van Ellen Liefting en Barbara van den Boom in de gaten.

Heel veel plezier met onze nieuwste ontwerpen. Morgen foto’s van dit project in alle nieuwe In Colors.

Vandaag kan je jouw pakket voor de geweldige online workshop dag voor het Labelalbum nog reserveren. Op zaterdag 29 mei worden live de workshops gegeven in een besloten facebook groep. En kan je de 29e niet, of heb je geen facebook? Dan kijk je het op een ander moment terug. Via Facebook of via linken die je van mij ontvangt via YouTube.

Vanaf 4 mei is de nieuwe catalogus live en kan ook jij deze mooie materialen bestellen. Je catalogus kan je als klant bij mij in het atelier ophalen. Liever opsturen? Geen probleem. Heb je het afgelopen half jaar voor min. 50 euro besteld dan stuur ik hem graag naar je op. Nog geen klant, ik vraag 5 euro vergoeding voor het opsturen en de catalogus. Bij je volgende bestelling vanaf 50 euro verreken ik deze kosten.
Word je heel erg enthousiast van alle mooie nieuwe materialen in de catalogus? Misschien is het dan een idee om in mei in het Stampin’ Up! Tulpenteam in te stappen. Met deze geweldige instapactie is de verleiding wel heel erg groot. 

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.