Aardbeien rondjes voor een maskeertechniekje met Sweet Strawberry van Stampin’ Up!

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Aardbeien rondjes voor een maskeertechniekje met Sweet Strawberry van Stampin’ Up!

Als Stampin’ Up! demonstratrice sta je er nooit alleen voor. In het land hebben we ruim 580 collega’s. Wereldwijd meer dan 60.000. Geweldig toch. Je bent een onderdeel van een team en soms heb je ook een team. En juist in deze tijden dat we niet fysiek bij elkaar kunnen komen regelen we extra momenten om samen iets online te doen. Tijdens een Online Zoom meeting georganiseerd door Yvonne en Carine gaf ik de workshop om met deze techniek aan de slag te gaan. 
Met maskeren kan je zoveel meer. 
Morgen een geweldig leuk project van de online meeting van het Stampin’ Up! Tulpenteam.

In het nieuwst Kies voor kleur pakket ontvang je naast een PDF met uitleg van 7 verschillende projecten met producten uit de nieuwe voorjaarscatalogus ook nog iets heel bijzonders. Namelijk ook filmpjes met uitleg van verschillende projecten. De film die er van mij bij zit geeft je een uitgebreide uitleg over het maskeren en laat je een erg mooie kaart maken. Natuurlijk kan je hier met je eigen materialen mee aan de slag gaan. Wil je echter lekker met een pakketje aan het werk gaan bestel dan het leuke Kies voor kleur pakket. Deze maand zijn er twee verschillende uitvoeringen. Je kan het pakket ook uitbreiden met de toegang en materialen voor een online workshopdag. In dit bericht lees je er meer over. Je hebt nog een paar dagen om je op te geven. Doe je mee? Klik op de foto voor het filmpje met meer informatie.

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.