Een 3D blokken kaart een feestje om te zien en te maken.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Een 3D blokken kaart een feestje om te zien en te maken.

Dit geweldige project heb ik gemaakt tijdens het tweewekelijkse online Teams evenement dat we hebben met het Stampin’ Up! Tulpenteam. Zo gezellig om elkaar even online te zien en bij te kletsen. 
Dit keer werd de workshop gegeven door Inge. Heerlijk om gezellig mee te doen. Ik heb de details er later op gemaakt hoor. Het is geen moeilijk project, wel ben je even bezig met snijden van papier, uitzoeken van motieven en versieren als je dit wilt. Niet een kaartje voor alle dagen zal ik maar zeggen. Wel heerlijk om te maken. Er is nu zoveel op te zien. Het is een combinatie van verschillende stempel en stansen sets geworden. Een aantal stansen zijn pas vanaf 1 februari voor iedereen te koop. Die zijn zo geweldig. Ik kan nu al zeggen dat deze in de hoofdrol staan van het kies voor kleur pakket van maart. Kippen, keuken en feest.
Het design papier is van de gratis set Berry Delightful uit de SAB folder. 
Neem contact met me op hoe je deze kunt verkrijgen.

De kippen en kuikens zijn van een nieuwe set. Meer informatie in februari.

Natuurlijk wil je ook nog iets schrijven bij dit project. Ik heb het kaartje met een heel leuk klemmetje erop gemaakt.
Wil je meer weten over dat Tulpen Team? Wil je 129 euro uitgeven aan jouw creatieve materialen collectie en hier veel extra’s bij krijgen? Wacht niet langer, neem contact met me op. Het is nu jouw moment om ook Stampin’ Up! demonstratrice te worden. Doe het voor jezelf, lekker korting krijgen en nog leuke mensen ontmoeten ook.
Dit papier pakket ontvang je extra bij het instappen als demonstratrice in deze SAB periode.
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.