Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Peaceful Dear workshopdag in het atelier, extra compleet pakket

20 november: 10:00 - 16:00

€80
thuis workshop pakket voor kerstkaarten, labels en cadeautjes van Ellen Liefting

Peaceful dear Kies voor Kleur special extra complete uitvoering. In dit pakket alle materialen om een stapel kerstkaarten, labels en cadeauverpakkingen te maken. De stempel Peaceful deer met bijpassende pons zijn een onderdeel van het pakket. Leuk voor beginnende en gevorderde stempelaars. Daarnaast in het pakket bij elkaar passend cardstock, designpapier, lint en andere versiersels. De workshops worden live in het atelier gegeven op zaterdag 20 november. Je kan dan live in het hele land volgen via een speciale facebook groep. Ook zijn er weer een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in het atelier. We maken er een gezellige dag van. Vrijdag 19 november beginnen we met alvast in de stemming te komen door een leuke teams meeting. Gewoon lekker allemaal thuis even voor de buis bijkletsen en de laatste tips uitdelen. En wie weet gaan we nog wel iets anders leuks ook doen. Verrassing.
Er zijn meerdere varianten om aan te melden.
A. Het KVK Peaceful Deer ad home super complete pakket € 62.50
B. Het KVK Peaceful Deer in het atelier super complete pakket € 80.00
C.Het KVK Peaceful Deer online pakket, toegang tot de online workshops
exclusief de materialen € 10.00
Geef uiterlijk 10 oktober jouw bestelling door. Eerder mag natuurlijk ook. Doe je dit voor eind september en combineer je dit met een andere bestelling dan kan je nog een leuk gratis Sale-A-Bration product uitkiezen. De € 44.00 euro van de bundel is de basis die al mee telt.

Gegevens

Datum:
20 november
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€80

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Peaceful dear atelier workshop dag 20 nov
Een hele dag kerstkaarten maken in atelier bij Ellen
80.00
8 beschikbaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *