Wishing you the Berry Best, lekker verschillende sets combineren.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Wishing you the Berry Best, lekker verschillende sets combineren.

Vandaag een leuk combinatie kaartje. Simpel gestempeld met de set Berry Blessings die je uit kunt kiezen in combinatie met een geweldige papierset als je voor 120 euro besteld. Deze actie loopt tot eind februari. Wacht echter niet tot het laatste moment, dan zijn er wellicht dingen al op.

Het envelopje uit de bundel Snailed it is voor zoveel dingen toepasbaar. Ik heb hem ook even met een embossing mal een bloementjes decoratie/ reliëf gegeven.
De SAB set bij besteding van 120 euro.
Tijdens mijn facebook live vandaag, donderdag, om 10 uur ga ik ook lekker aan de slag met de aardbeitjes. Want je kan er ook een framboos van maken. Doe je mee? En lees het anders morgen terug op mijn blog.
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.