Vrijdag, de dag van het filmpje van gisteren…….

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Vrijdag, de dag van het filmpje van gisteren…….

Wat is het toch iedere week bijzonder om een workshop te verzorgen voor een camera. Geweldig iedereen die mee kijkt en lekker enthousiast reageert. Sommigen blijven wat op de achtergrond, mag ook. Ik hoop dat iedereen het echt waardeert dat ik dit toch iedere week maar weer, gratis, doe.

Ook deze ochtend stond de #5xAnders bundel in de hoofdrol. Dit keer liet ik me inspireren door een ontwerp van Elles de Lang. Eén van de 5 ontwerpers. Verderop lees je hoe ook jij in het bezit kunt komen van deze leuke creatieve bundel.

De insteekkaarten met envelop maakte ik tijdens de live. Natuurlijk kan je de uitzending rustig terug kijken via mijn YouTube kanaal.

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.