Veel geluk samen, leuk om dat te wensen met deze gezellig plantenkaart.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Eenvoudige kaarten met de plantenpost bundel van StampinUp.

Veel geluk samen, leuk om dat te wensen met deze gezellig plantenkaart.

Twee plantjes op een kaartje, neem je zelf de echt plantjes mee als je een stel geluk wenst? En soms is het genoeg om een kaartje te sturen. Toch wel erg leuk dat er steeds meer stempelsets van Stampin’ Up! komen met Nederlandse teksten. Planten post is daar een voorbeeld van. En natuurlijk zijn de techniekjes die ik liet zien tijdens mijn facebook live ook toe te passen met andere stempelsets. 
Midden in de zomer een online workshop weekend organiseren. Dat doe je niet alleen. Inderdaad dat doe je met 5 collega’s samen. Te gek dus. 17 en 18 juli kan je het live mee maken via een besloten fb groep. En natuurlijk kan je het daarna allemaal rustig terug kijken. Kies jouw moment. Kies het pakket wat bij jou past. Alleen de uitleg, een pakket met alle materialen voor de projecten of een combinatie met de mooie materialen van de suite plantenpost. 
Dit kaartje is ook een voorbeeld voor het bakkie en kaart concept.
Die staat in de hoofdrol. Tijdens mijn mijn Facebook live vertelde ik er meer over en maakte ik een ander project met de mooie materialen uit deze suite. 
Reserveer jouw pakket of workshop plekje nu. Meer info in dit blogbericht.


Leuk dat je mijn blog bezoekt. 

Veel plezier en inspiratie!
Heb je vragen? Mail me gerust.
Wil je tips en nieuws ontvangen?
Wil je iets bestellen? Mail me of bezoek mijn webshop.
Kom je ook bij het Stampin’ Up! Tulpenteam?
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.